הבכורה מקנאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבכורה מקנאת
    לילי
    01/08/2007

היי,
    ילדתי לפני חודשיים וחצי והבת הבכורה (בת 4) לא מפסיקה לקנא. היא רוצה תשומת לב כשאני עם התינוק ואם אני מתעכבת רגע היא ממש נכנסת להתקף ומתחילה לבכות בהיסטריה ולצעוק. אני ממש לא יודעת מה לעשות איתה. כבר הסברתי לה שאנחנו אוהבים אותה מאוד ושאחיה הוא לא תחליף לה אלא מתנה עבורה, מישהו שיהיה חבר שלה שיוכל לשחק איתה ואני כל הזמן מזכירה לה כמה אחי ואני קרובים, אבל היא פשוט לא מוכנה לשמוע ורוצה שנחזיר אותו. זה יעבור לה מתישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבכורה מקנאת

הוספת תגובה

• כמה מוכר

אסנת גלבוע
    01/08/2007

לי יש הפרש של שנה וארבעה חודשים בין הקטנים שלי ובאמת הקנאה ממש בלתי נסבלת לפעמים. אבל היתרון עם ילדה בת 4, שאפשר לתקשר ולהסביר ואפשר לעשות פעולות של ממש. כמה שיותר לשתף אותה בגידול התינוק, יתן לה תחושה נעימה שזקוקים לה ושהיא הגדולה. סתם לדוגמא כשאת עושה אמבטיה לתינוק בקשי ממנה לעזור לך בסיבון או בהגשה של השמפו. בטח שזה עובר מתישהו ומאד חשוב שאת מודעת ומדברת איתה על זה. אגב, הגדול שלי עדין שמח לשמוע (אפילו שהוא כבר בן שבע) שהוא הבכור ואותו אנחנו מכירים הרבה יותר זמן ושתמיד הוא יהיה הבכור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו