דימום אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום אחרי לידה
    ורד
    17/03/2009

שלום לפני 6 ימים עברתי ניתוח קיסרי ועדיין יש לי דימומים (אומנם לא חזקים) אך מלויים ברקישי דם במיוחד לאחר כל הנקה האם זה בסדר ? מתי קרישי הדם אמורים לעבור ? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום אחרי לידה

הוספת תגובה

• דימום לאחר לידה

חלי מוחני
    17/03/2009

ורד שלום,

מזל טוב!

זה בסדר שאת עדיין מדממת , בהנקה הרחם מתכווצת ולכן את מרגישה שהדימום גובר בהנקה וזה נראה לי תקין לגמרי.

תוך מס ימים את אמורה להרגיש הקלה בדימום - בכל מקרה גשי לבדיקה או שוחחי עם הרופא נשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום לאחר לידה

הילה שקד
    17/03/2009

הי ורד,

מזל טוב!

בהמשך למה שחני ענתה אני רוצה שתדעי שבדרך כלל אצל נשים מניקות הדימום ארוך מהרגיל ויכול להיות גם מצב שהדימום ייפסק ליום-יומיים ופתאום יחזור שוב.

כל עוד את מרגישה טוב והדימום המסיבי לא נמשך יותר מ-10 ימים עד שבועיים , אין כאבים ברום הבטן ואין ללוכיה (הדימום) ריח מסריח , אין לך חום אז זה בסדר.

בכל מקרה תעקבי אחרי הלוכיה ..

שיהיה בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה :)

ורד
    17/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו