הזעת יתר לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר לאחר לידה
    טליה
    24/03/2009

שלום

ילדתי לפני חודשיים ומאז (התופעה החמירה בשלושת השבועות האחרונים) אני סובלת מהזעת יתר אשר באה לידי ביטוי הן בריח לא נעים וגם ברטיבות בעיקר מתחת לבית השחי.
    האם זוהי תופעה נפוצה (הורמונים וכדומה)? כיצד ניתן לטפל בכך?

זה ממש מפריע לי מה גם שזה קורה בחורף והקיץ עוד לפנינו...

אשמח אם תוכלו לעזור
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר לאחר לידה

הוספת תגובה

• הזעת יתר אחרי לידה

אורנה אליה
    01/09/2014

שלום וברכה,
    גם אני סובלת מאוד מהזעה (כחודשיים אחרי לידה) אני מרגישה בעיקר טפטופי מים נוזלים ממני, בעיקר כאשר אני מתאמצת או מתרגשת. יכול להיות שזה קשור לבלוטת תריס לא מאוזנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר אחרי לידה - תגובה

ענבר אופק
    02/09/2014

לאחר לידה הגוף משופע בהורמונים שלעיתים באים לידי ביטוי בדרך זאת
    שימי לב לזמנים שבהם את מזיעה ונסי לראות אם תהליך של הכנה לקראת הרגע משנה משהו..כמו כן ממליצה תמיד להיבדק! בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעה

חלי מוחני
    25/03/2009

שלום,

הגוף שלנו פועל בדרכים שונות בהריון ולאחר לידה.

יכול להיות שהגוף שלך ספח המון נוזלים במהלך ההריון, לא כתבת עם עלית הרבה במשקל בזמן ההריון אם את מניקה וכו'.

בכל מקרה, הזעה עוזרת לגוף לקרר את עצמו ולהוציא רעלים מהגוף - כך שהגוף שלך בעצם עושה פעולות "לטובתו".

לא נראה לי שיש לך מה לדאוג אבל אם זה ממש מפריע לך נסי לבדוק אצל רופא המשפחה.

לדעתי אין מה לעשות חוץ מלחכות שהגוף שלך יחזור למצב ה"טיבעי" שלו.

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו