חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה
    אורית
    15/08/2007

ילדתי לפני 4 חודשים. אני אמורה לחזור בקרוב לעבודה רק שהבוס שלי הודיע לי שהוא לא מתכוון לפטר את הבחורה שהחליפה אותי ולכן בהעדר מקומות ישיבה אאלץ לעבוד מהבית, והתפקיד שלי גם לא יחזור אלי בדיוק אלא מאחר ש"שיווק הוא תחום רחב" (כך לדבריו), אני אעשה דברים אחרים, לפי שיקול דעתו.
    רציתי לדעת אם התנהגות זו היא חוקית או הוא מחויב להחזיר אותי לשולחני ולתפקיד המדויק שעשיתי קודם ללידה.
    תודה על העצה
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זו שאלה לפורום דיני עבודה

אסנת גלבוע
    19/08/2007

אני בטוחה שיתנו לך תשובה מהימנה יותר שם. בהצלחה! אני אשמח אם תעדכני מה ענו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    26/08/2007

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=158 id=link]זכויות נשים לאחר לידה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב חופשת הלידה

תמי
    31/08/2007

שלום רב, אני אחרי לידה ונמסר לי ממקום העבודה שלי התאריך בו אני צריכה לחזור לעבודה.
    רציתי לדעת איך מחושב זמן חופשת הלידה האם בתוך ה- 100 ימים מחושבים גם שבתות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמי יקרה

חלי מוחני
    31/08/2007

כדאי לשאול את השאלה בפורום "זכויות נשים לאחר לידה" שם יענו לך עו"ד המתמחים בנושא.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו