הנקה בציבור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בציבור?
    יול
    19/08/2007

יש לי שאלה לגבי הנקה. אני רוצה להניק לפחות כמה חודשים אם לא יותר, אבל אני לא אהיה כל הזמן בבית עם התינוקת אלא גם אסתובב איתה בחוץ. אני מתלבטת אם להניק בציבור או לשאוב חלב מראש. איזה תגובות קיבלתן אם הנקתן בחוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בציבור?

הוספת תגובה

• השאלה למה חשוב לך מה אחרים חושבים

אסנת גלבוע
    19/08/2007

את הולכת להחליט על הנקה, זה אומר שאת רוצה לתת לילד שלך את הטוב ביותר ובצדק. את חושבת שאת צריכה לתת למישהו אחר להחליט בשבילך אם להניק בחוץ או לא? מיליוני נשים בעולם מניקות, יש היום חולצות הנקה מצוינות שלא חושפות כלום ואפשר גם להניק במנשא ואף אחד לא צריך לדעת שהתינוק יונק. אני לא הייתי עושה חשבון למה אחרים יגידו (ובאמת הנקתי בכל פעם שהתינוק היה רעב, בפנים בחוץ ובכל מקום אחר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צניעות

חלי
    21/08/2007

היי יול,
    הרבה נשים שמתחילות להניק או אפילו בהריון, חוששות מהנקה במקומות ציבוריים.
    בשבועות הראשונים יכול להיות שההנקה תראה לך מסורבלת ובלתי אפשרית למקום ציבורי. לאט לאט ההנקה תיהיה עבורך הדבר הכי טיבעי שיכול להיות. אני בעצמי בזמן ההריון, חששתי מההנקה במקומות ציבוריים אך בסופו של דבר הנקתיבכל מקום והמשכתי לטייל עם התינוקת.
    אם בכל זאת לא יהיה לך נח להניק במקומות ציבוריים, תמיד תוכלי לשאוב לבקבוק.

שיהיה בהצלחה
    חלי- דולה לאחר לידה
    [a href=http://www.doula4u.co.il id=link]http://www.doula4u.co.il[/a]/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו