מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נהיגה עם תינוקרקפת26/08/2007
כל החברות שלי גרות רחוק ממני אז כשאני משתגעת בבית לפעמים אני נוסעת אליהן ונורא קשה לי לנסוע עם הבת שלי בת חצי שנה שלא ממש אוהבת נסיעות (בלשון ההמעטה) וצורחת כל הדרך. אני פודחת שיום אחד אני יעשה תאונה כי אני לא יכולה להתרכז בדרך. יש לכן עצות מה אפשר לעשות כדי לנסוע איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקפת יקרה
חלי מוחני26/08/2007ישנן עוד הרבה אמהות שיזדהו עם המצב שלך ונכון, מאוד קשה לנסוע עם תינוק צורח באוטו. ישנן כמה אפשרויות שאת צריכה לנסות לבדוק אולי לא נוח לתינוקת שלך לשבת בכיסא הבטיחות מכל סיבה שהיא - החגורה לוחצת/רופפת, הראש "נופל" לה וכדו' .
את יכולה לנסות להרגיל אותה לכיסא הבטיחות בבית - שימי את הכיסא בבית - שיראה כחלק מהבית (כמו עוד כיסא). כשאת מכינה משהוא במטבח שימי אותה לידך בכיסא הבטיחות ודברי אליה, או אפילו כשאת מקפלת כביסה שבי לידה ודברי איתה, תשירי לה שירים שהיא אוהבת ונסי להפוך את חוויית הכיסא לדבר מהנה ולא מעצבן.
ואם כל הניסיונות כושלים... סעי איתה כשהיא ישנה.
חשוב שתשימי לב על הכביש - החיים שלך ושל ביתך הם הדבר החשוב ביותר.
בהצלחה ותעדכני אותנו בבקשה
חלי - דולה לאחר לידה
[a href=http://www.doula4u.co.il id=link]http://www.doula4u.co.il[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לעזור
אסנת גלבוע26/08/2007בגיל הזה אפשר להעסיק עם משחקים שנתלים על המושב. זה גיל שתינוקות אוהבים להתבונן על עצמם במראה ויש משחקים מצוינים שמכילים מראות וכל מיני בובות שנתלות וזזות מהנסיעה. אפשר למצוא ברשתות הגדולות למוצרי תינוקות.
דיסקים של מוסיקה לתינוקות, או סתם מוסיקה קלאסית (זה לא הפייבוריטית שלי גם אבל מה ההבדל בין זה לבין בייבי מוצארט?).
אני יכולה לעודד ולספר שכשהיא תגדל זה יהיה יותר קל, או שהיא תתרגל לנסיעות או שיהיו דברים שבאמת יעניינו אותה בנסיעה, יש כל מיני משחקים.
אבל נסי בכל מקרה לכוון את שעת הנסיעה לשעה שהיא אמורה לישון בה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)