דימום לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר לידה
    רחלי
    27/07/2009

שלום.
    ילדתי לפני 5 שבועות. אני מניקה באופן מלא. לפני כשבוע הפסקתי לדמם אך לאחר 4 ימים שוב חזרתי לדמם אך דימום אדום ולא שחור כמו שהיה לפני כן.
    יש לי כמה שאלות:
    1. האם זה תקין?
    2. האם יש קשר בין העובדה כי בני יונק לעתים כל 5-6 ולעיתים כל שעתיים שעות לבין כך שהדימומים הנ"ל יהיו לא סדירים?
    3. האם זה פוגם במניעת ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לאחר לידה

הוספת תגובה

• תודה מראש...

רחלי
    27/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום לאחר לידה

הילה שקד
    27/07/2009

הי רחלי ,

קודם כל המון מזל טוב!

אישה שמניקה באופן מלא , יכולים להיות דימומים שבאים והולכים וזה גם יכול להמשך עד 52 יום לאחר הלידה ...

כל עוד הריח של הדם לא מסריח , אין לך כאבים ברום הבטן - הכל בסדר!
    זה אינו פוגם במניעת הריון , מה שכן אישה שמניקה הסיכוי להכנס להריון הרבה יותר קלוש בתקופה הראשונה , למרות שצריך לוודא הנקה מלאה ביום ובלילה ושלא קיבלת מחזור ...בדרך נשים מניקות מקבלות בשלבים מאוחרים יותר ..

אך אנא שימי לב ...אני מכירה נשים שחשבו שהן בטוחות מהריון בזכות הנקה ונכנסו להריון

שיהיה בהצלחה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה...

רחלי
    27/07/2009

אם ככה אז אם אני מעוניינתלמנוע הריון. ממתי אני צריכה לקחת גלולות למניעה (סרזט) האם בשלב הזה זה כבר לא מאוחר מדי? כי אולי כבר בייצתי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו