מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות,?יוליה28/07/2009
שלום אני אמא לבן 9 חודשים, הריון היה חוויה בלתי נשכחת (ילד ראשון) חיכיתי בכליון עיניים ללידה וכשירדו המים בבית בחיוך רחב נסעתי לבית חולים.... אבל משם התחיל הסיוט מאז (יום אחרי) שירדתי לחדר לידה התחיל הסיוט... לא, לא מדובר בכאבי תופת מדובר ביחס הכי מגעיל ולא תומך שקיבלתי, מעבר לזה שהלידה עצמה היתה קשה וכואבת (יום וחצי ו4 שעות של לידה עצמה בלי אפידורל) היחס של האחיות היה מזעזע - לא הרגשתי תמיכה ויחס כלווווום. גם כשהגעתי למחלקה זכיתי ליחס בזוי... מפה התחיל הדכאון שהיה כ חודשיים - בעלי לקח חופש מעבודה כדי לטפל בילד, אני לא רציתי אפילו להתקרב עליו. כמובן הכל חלף והסתדר אבל עכשיו אנחנו חושבים על עוד ילד ואת הרצון הזה הורס פחד מהלידה ומהחוויה הזאת... מה לעשות????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוליה
הילה שקד29/07/2009הי יוליה,
לא פשוט לקרוא את מה שאת מתארת ..ואפילו מאכזב וקשה
אך לצערי אני שומעת סיפורים על יחס מזלזל מצד האחיות והרופאים
כדבר ראשון אני ממליצה על חווית עיבוד לידה שבוא תשבי עם אישה מקצועית (ויש לי כמה שמות של נשות מקצוע נפלאות )שיעזאו לך לעבד את הלידה ואת החוויה שלאחריה
עוד המלצה חמה חמה זה לקחת ללידה הבאה או מיילדת פרטית או דולה שתשרה עליך בטחון וכמו כן ממליצה בחום לבדוק כמה בתי חולים ולהתרשם (למרות שאף פעם אי אפשר לדעת על איזו משמרת נופלים )
אני חושבת ששני הדברים - עיבוד לידה ומלווה מקצועית יוכלו לתת לך חוויה הרבה יותר טובה
כמו שצריכה להיות .
ודבר אחרון וחביב יש גם הרבה אחיות נפלאות , אסור לנו לשכוח את זה !
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויה....
אורית02/08/2009ממש ממליצה לך לבקר בבה"ח לניאדו בנתניה שם תקבלי יחס מועדף וראוי....והמקום בית מלון 5 כוכבים. ילדתי לפני חודשים והרגשתי כאילו אני היולדת היחידה.
אבל...גם אותי הפחיד הדיכאון לכן חיכיתי כמעט 7 שנים.... הפעם לא קרה כלום...מה שאני מנסה להגיד לכי לבודק אפשריות (בתי חולים אחרים...משנה מקום משנה מזל..) ולא כל לידה אותו הדבר.
מאחלת לך שיהיה לך כל כך נעים שתחשבי מיד על הילד הבא....בריאות בריאות ואושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)