איך לבחור בייביסיטר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לבחור בייביסיטר?
    שלהבת
    02/09/2007

היי,
    אני אמא לשתי בנות מקסימות, אחת בת 3 והשניה אוטוטו בת שנה. לפני חודש עברנו לעיר אחרת ואני עדיין לא מכירה בה אף אחד. עד עכשיו שכנה שלי שאני מכירה כבר כמה שנים ויודעת שהיא ילדה אחראית עשתה בייביסיטר, אבל עכשיו בעיר החדשה אני לא יודעת מה לעשות, להשאיר את הילדות שלי עם מישהי שאני לא מכירה?
    יש לכן עצות איך אפשר לבחור בייביסיטר טובה? אולי מישהי כאן מכירה בייביסיטר במודיעין?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לבחור בייביסיטר?

הוספת תגובה

• שלהבת יקרה אנסה לעזור לך..

חלי מוחני
    03/09/2007

ראשית אברך שיהיה המעבר במזל ובברכה.
    שנית אנסה לעזור בעיניין השמרטפית החדשה.
    תישאלי אמהות מהגן של הבנות או אפילו אמהות שאת פוגשת בגינה... הן בטוח מכירות שמרטפיות למינהן.
    תיקבעי עם השמרטפית שתבוא להכרות עם הבנות ואיתך.. באותו הזמן תוכלי לשאול אותה שאלות אם את רוצה ולראות את האינטרקציה שלה עם הבנות (כמובן שמקובל לשלם על השעה הזו כמו על שעת בביבי סיטר רגילה).
    לאחר המפגש דברי עם ביתך הגדולה ותשאלי אותה מה דעתה על השמרטפית החדשה ואיך היא מרגישה איתה?
    אם הכל הולך חלק תיקבעי איתה שוב באותו השבוע לשעה קלה וכשהיא תגיע תשאירי אותה עם הבנות לחצי שעה לערך וכשתחזרי תראי איך היא הסתדרה איתן.
    כך הבנות יוכלו להתרגל אליה והיא אליהן - והעיקר שאת תהיה שקטה כשאת מפקידה בידה את האוצרות שלך.

שיהיה בהצלחה,
    חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו