סימנים מקדימים למחזור ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים מקדימים למחזור ?
    איה
    18/08/2009

שלום
    בת 39, 4 חודשים לאחר לידה בניתוח קיסרי. מניקה בשילוב עם מטרנה (כעת ההנקה הי כשליש/רבע מתזונתו היומית) בבדיקה אצל רופא הנשים 6 שבועות לאחר הלידה טען שאני כנראה מבייצת (למרות שאז הנקתי כמעט מלא) אך לא הגיע מחזור. בדיקות ביתיות יצאו שליליות. לפני כחודש היה דמם קליל, יותר הפרשה דמית, וכנ"ל לפני מס' ימים, אך מחזור של ממש - אין.
    לפני כשלושה ימים התחלתי להרגיש מאוד לא טוב, על סף עלפון כל כמה שעות, בלי כאבים כלשהם, פשוט "ענן" שמתיישב בראש ובגרון, מקשה על הנשימה ותחושה כללית של רפיון וחולשה. האם יכול להיות שסימנים אלה מעידים על בוא המחזור... ?
    כמו כן, אשמח לקבל הכוונה לפורום חד הוריות ....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים מקדימים למחזור ?

הוספת תגובה

• סימנים מקדימים למחזור ?

הילה שקד
    18/08/2009

הי איה ,

מזל טוב

אני לא חושבת שאלו סימנים לבוא המחזור אלא יותר בכיוון של עומס נפשי ורגשי ומכאן התחושות
    ממליצה לשוחח עם מטפלים כמו פרחי באך, הומאופטיה , דיקור, פסיכותרפיסטיים וכו

בנוגע לפורום של חד הוריות אני אפנה אותך

שיהיה בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

הילה שקד
    18/08/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=37 id=link]הריון ולידה [/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה לפורום חד הוריות

איה
    18/08/2009

הי הילה
    תודה על התשובה המהירה.
    ולגבי חד הורות.... האםזו ההפניה הנכונה.. ???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

הילה שקד
    18/08/2009

הי איה,

לצערי לא מצאתי פורום של חד הוריות אצלנו .... אך אני חושבת שזה חשוב ונקח את זה לתשומת לבנו

לילה טוב
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו