מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים מקדימים למחזור ?איה18/08/2009
שלום
בת 39, 4 חודשים לאחר לידה בניתוח קיסרי. מניקה בשילוב עם מטרנה (כעת ההנקה הי כשליש/רבע מתזונתו היומית) בבדיקה אצל רופא הנשים 6 שבועות לאחר הלידה טען שאני כנראה מבייצת (למרות שאז הנקתי כמעט מלא) אך לא הגיע מחזור. בדיקות ביתיות יצאו שליליות. לפני כחודש היה דמם קליל, יותר הפרשה דמית, וכנ"ל לפני מס' ימים, אך מחזור של ממש - אין.
לפני כשלושה ימים התחלתי להרגיש מאוד לא טוב, על סף עלפון כל כמה שעות, בלי כאבים כלשהם, פשוט "ענן" שמתיישב בראש ובגרון, מקשה על הנשימה ותחושה כללית של רפיון וחולשה. האם יכול להיות שסימנים אלה מעידים על בוא המחזור... ?
כמו כן, אשמח לקבל הכוונה לפורום חד הוריות ....
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מקדימים למחזור ?
הילה שקד18/08/2009הי איה ,
מזל טוב
אני לא חושבת שאלו סימנים לבוא המחזור אלא יותר בכיוון של עומס נפשי ורגשי ומכאן התחושות
ממליצה לשוחח עם מטפלים כמו פרחי באך, הומאופטיה , דיקור, פסיכותרפיסטיים וכו
בנוגע לפורום של חד הוריות אני אפנה אותך
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
הילה שקד18/08/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=37 id=link]הריון ולידה [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לפורום חד הוריות
איה18/08/2009הי הילה
תודה על התשובה המהירה.
ולגבי חד הורות.... האםזו ההפניה הנכונה.. ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
הילה שקד18/08/2009הי איה,
לצערי לא מצאתי פורום של חד הוריות אצלנו .... אך אני חושבת שזה חשוב ונקח את זה לתשומת לבנו
לילה טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)