בעיות זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיכרון
    בר
    22/08/2009

שלום רב,
    אני כמעט 5 חודשים אחרי הלידה ולאחרונה קורה דבר מוזר. אמנם גם בעבר זיכרוני לא היה חזק במיוחד אבל לא עד כדי כך. פעמיים קרה לי שלאחר שהשכבתי את בתי התינוקת במיטתה שנמצאת בחדר השינה שלי ושל בעלי בלילה והלכתי לישון לאחר שהיא נרדמה, מצאתי אותה בבוקר במיטתי ישנה לידי. בשתי הפעמים שאלתי את בעלי האם הוא זה שהעביר אותה למיטתנו והוא אמר שלא. אני לא זוכרת שהעברתי אותה בלילה למיטתי. בד"כ כשאני מתעוררת בלילה ועושה משהו אני תמיד זוכרת וזה נראה לי ממש מוזר. חוץ מזה יש עוד מצבים אחרים שאני שמה לב שהזיכרון שלי קצת השתבש, לדוג' אני שמה מים לרתוח על הגז ושוכחת אותם עד שאני עוברת שוב במטבח ונתקלת בזה, האם זאת תופעה אופיינית אחרי לידה? אנשים אומרים לי שאחרי לידה יש בעיה בזיכרון...?
    בבקשה תענו לי או הפנו אותי לפורום מתאים. אני מרגישה שמשהו משובש אצלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיכרון

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון

הילה שקד
    23/08/2009

הי בר,

התופעה של בעיית זיכרון מוכרת בהריון ולאחר לידה אך אני לא חושבת שברמה כזו
    אולי את מותשת , החיים מאד השתנו ונהיו אינטנסיביים מה שיכול לגרום לשכוח דברים , השאלה היא כמה זה קורה לך ואם כן אני ממליצה בחום לטפל בזה בכל דרך ואם זה אומר שחסרים לך הרבה שעות שינה בקשי מההורים שיעזרו עם התינוק/ת ושתוכלי לישון קצת
    יכול להיות שהכל מתחיל ונגמר בזה.

בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו