מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון לאחר לידה ?איה12/09/2009
ילדתי לפני 4.5 חודשים בניתוח קיסרי. פיזית התאוששתי מהניתוח מהר מאוד (יומיים-שלושה),
אני חד הורית והילד איתי 24 שעות ביממה. אני ממעטת להיעזר באחרים,
חזרתי (יחד אתו בינתיים) מוקדם לעבודה, עבדתי גם לפני כן מהבית, ניסיתי לחזור ל"שגרה" הקודמת די מהר ונראה שזה מצליח, אך לפני כ-3 שבועות התחילו "התקפי חולשה" ממש הייתי על סף עילפון סחרחורת ובחילה - כאילו ענן מתיישב בראש ומונע מחשבה צלולה והגוף בחולשה איומה. התופעה באה ונעלמה כל כמה שעות, עכשיו השתפר מעט אך עדיין אני תחת "ההתקפים" הללו ומרגישה עייפות, חולשה ועירפול - לא מסוגלת לבצע דברים פשוטים, שלא לדבר על העבודה שלי.... התחלתי סדרת בדיקות (דם, לב, נוירולוגיה, סוכר, לחץ דם) שבינתיים נשללות. האם יתכן שמדובר בדכאון לאחר לידה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חלי מוחני13/09/2009איה יקרה,
הגוף שלך עבר הריון, עבר ניתוח, שינויים בחיים, את קמה בלילה ערה ועובדת כל היום בעצם, הגוף שלך עבר "טראומה" ואת לא נותנת לו להתאושש!
מניסיון הגדול שלי כשלא נותנים לגוף להתאושש הוא יקח לו את הזמן אם את רוצה ואם לא.
הכוונה לזה שבסופו של דבר את תמצאי את עצמך במיטה בכל מקרה. לכן אני מציעה לך לנוח לאכול טוב וכן לבקש עזרה - תאמיני זה לא הולך ונהיה יותר קל!
קחי את הזמן שלך לנוח לאכול טוב ולישון טוב אפילו לתפוס שינה בשעות הצהריים כשהתינוק שלך ישן.
זה לא נראה שאת סובלת כל כך מדיכאון אבל תמשיכי מעקב ובדיקות אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)