מה לעשות בחג?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות בחג?
    שירית
    09/09/2007

ראש השנה זה החג הראשון שבעלי ואני נעבור עם הבת (בת 4 חודשים). תכננו לבלות את החג עם המשפחה שלי, כי אמא שלי עוזרת לי ואני אוכל סופסוף לנוח, אבל המשפחה של בעלי התחילה לעשות פרצופים ובעיות ועכשיו הוא רוצה שחלק מהחופש נהיה גם אצלם אבל אני יודעת שהמשפחה שלו לא תעזור לי והוא יהיה עסוק איתם ככה שהכל יפול עלי. אפשר להטיל וטו שמצדי ילך הוא ואני אשאר אצל המשפחה שלי ואם הוא נורא רוצה שהמשפחה שלו תראה אותה שהוא יסע איתה לבד? אני ממש צריכה את החופש הזה ונורא בניתי עליו, אני לא ישנה בלילה ועובדת חלקית מהבית, מה שישתנה אחרי החגים ואז אחזור למשרה מלאה + קימות בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות בחג?

הוספת תגובה

• מבינה לליבך..

חלי מוחני
    11/09/2007

שירית שלום,
    תקופת החגים מביאה איתה שמחה, אך בהרבה משפחות גם מריבות.
    אני מבינה אותך ואת הצורך שלך בשינה ובעזרה עם התינוקת . אין ספק את אמא במשרה מלאה כולל לילות בנוסף לזה את עובדת וזה לא פשוט בכלל - את צריכה מנוחה אין לי בזה שום ספק.
    מצד שני, בעלך רוצה לבלות את החג איתכם וגם עם המשפחה שלו - תנסי לדבר איתו ולהסביר לו את הצרכים שלך ותנסו להגיע להבנה ופשרה - אולי לבלות אצל המשפחה שלך ולנסוע לארוחה או שניים אצל ההורים שלו. יש לכם 4 ימים (רביעי-שבת), נסי להגיע לפשרה ששניכם תיהיו מרוצים, את תוכלי לנוח רוב הזמן והוא יזכה לבלות איתך עם התינוקת ועם המשפחה שלו.
    תתחילו את השנה בכיף ובשמחה.
    בהצלחה ושתהיה שנה טובה,
    חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו