מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידהלילך30/09/2009
אני מודה ומתוודה שאני לא מרגישה צורך עז להניק, מרגישה שזה לא אני ואני לא מתחברת לזה ואם יש מטרנה אז למה לא?
בכלל מאז הלידה עברו כבר יותר מחודשיים ואני לא מצליחה לחזור למסלול אני כל הזמן תשושה ואין לי אנרגיות לעשות כלום!! כל היום רוצה לישון ואין לי תאבון בכלל.
האם זה משהו שכל אמא עוברת או שאולי מדובר פה בדיכאון אחרי לידה? איך אפשר לדעת?
(אגב, יכול להיות שזה שאני לא מתחברת להנקה זה חלק מהדיכאון?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
הילה שקד30/09/2009הי לילך ,
המצב הרגשי שלנו משתנה לאחר הלידה .
איך את מרגישה ביחס לתינוקת ? האם זאת רק עייפות או שאין לך כוח גם לטיפול בקטנטונת
איך היתה הלידה שלך ? האם יש לך עזרה בבית?
חסר אינפורמציה בשביל ל השלים את הסיפור..ממליצה להתייעץ עם טיפת חלב או אשת מקצוע
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
טלי14/10/2009יכול להיות שזה דיכאון אחרי לידה, יכול להיות שזה רק תופעה מוכרת שעוברת
בכל מקרה, עלייך לבדוק זאת אצל איש מקצוע שמיומן לזהות דיכאון
בכל מקרה מפתח לשיפור במצב הוא הטיפול הראשוני.
אם זה באמת דיכאון חשוב לטפל בו כמה שיותר מוקדם , אל תזניחי את עצמך
גם החשק להניק יכול להיות קשור לזה ויכול להיות שעם הטיפול הנכון החשק יגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון אחרי לידה
טל18/10/2009בדיכאון אחרי לידה מטפלים כמו בדיכאון רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת ומגיבה
לילך18/10/2009טוב, אז באמת דאגתי לפנות לאשת מיקצוע ולדבר איתה על הכל והיא הפנתה אותי לפסיכיאטר שהחליט שכדאי שאתחיל טיפול תרופתי של ויפאקס XR (הבנתי שזה לכל דיכאון) ונראה איך הולך מפה..
מקווה שזה רק ישתפר, ובכל מקרה העובדה שאני מטפלת בעצמי גורמת לי להרגיש יותר טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת ומגיבה
הילה שקד19/10/2009שיהיה בהצלחה !!
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)