מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ישנה ומשמינהאתי01/10/2009
שלום רב
כבר עברו 3 חודשים מאז הלידה ,ילדתי בן ,ילד ראשון.אני מאוד מאוד עייפה לא ישנה בלילה כי הוא לא רגוע לאחרונה...הוא לא מצליח להירדם וביום אני לא מנסה לישון כי אני לא יודעת כמה זמן יש לי וגם לוקח לי זמן להירדם כך שאני לא יודעת אם השינה זלו תהיה חצי שעה או יותר,כל מה שאני רוצה זה לישון לישון לישון ,אין מי שיעזור לי ויאפשר לי את זה אני לבד כל היום ובלילה.
והכי גרוע שעליתי במשקל ואני לא מצליחה לרדת בכלל כי אני אוכלת בלי הפסקה כל היום...
איך מתמודדים עם חוסר שינה?עם הלבד? עם עודף המשקל שגורם לי להרגיש רע?
סליחה על הקוטריות אין לי למי לפנות....
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ישנה ומשמינה
הילה שקד02/10/2009הי אתי ,
ממליצה בחום על בחורה שתבוא לעזור לך ...יש נשים שהן דולות לאחר לידה שמגיעות לבית כדי לעזור לאישה בהסתגלות...יש גם ארגון של אמהות מתנדבות מאם לאם שישמחו לבוא ולעזור לך
אם תרצי עוד פרטים את מוזמנת לחזור אלינו
חג שמח
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל פרטים
אתי04/10/2009הי הילה
אשמח לקבל פרטים על הארגון של האימהות ועל דולות אחרי לידה
תודה אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל פרטים
הילה שקד15/10/2009יש את ארגון אם לאם
ויש דולות לאחר לידה - מאיזה אזור את בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך, אני ילדתי ב-30.10
אורה17/12/2009בת מקסימה ויש לי בן 4 שגם הוא מתעורר בלילה, מרטיב וכו' וגם במצב דומה, לא ישנים טוב אז מתנחמים באוכל... אני מחכה שתסדר לה השינה ואז גם שלי. אם בא לך לפטפט אשמח אם תפני אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מבינה אותך
שרון20/12/2009אני ילדתי ב5/9 בת מקסימה היא ישנה ביום ובלילה היא ערה ואני לבד איתה וברור שמה שיש לעשות כשיא ישנה במהלת היום זה לנשנש
אם בא לך לדבר אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תיארת אותי!!
tuly8220/12/2009אני שמחתי כשבוע אחרי הלידה שכמעט לא עליתי (נשאר עודף של 3 ק"ג) א-ב-ל....
להיות תקועה בבית כמעט כל היום ולאכול ולנשנש... היום ה-3 ק"ג הפכו ל-8 ק"ג...
מזל שאני חוזרת לעבודה עוד שבועיים.. מקווה שאז הכל יירד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)