מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלילי14/10/2009
שלום רב,
בני בן השלושה חודשים יונק הנקה מלאה. עד היום ניסיתי להרגיל אותו מספר פעמים לבקבוק אך הוא לא הסכים. הכוונה שלי היא לא להתחיל בגמילה אלא לתת בלילה מבקבוק והוא יכיר עוד צורת האכלה, כך שבמידה ואני יוצאת לאירוע בלילה יהיה ניתן לתת לו מבקבוק. קניתי את מיטב הבקבוקים האחרון שקניתי היה של טומי טיפי והוא לא הסכים, היה נראה כי הוא לא יודע מה לעשות עם הפטמה של הבקבוק בפה. חשוב לציין שגם בעלי ניסה לתת לו לאכול מבקבוק והילד מסרב בתוקף...מצד אחד אני מבינה אותו שהוא רוצה אץ הדבר האמיתי, אך מנגד, איך אוכל להשאירו עם שמרטף בערבים מסויימים של יציאה מהבית (ויש שמחות ב"ה)?!
מה עושים? האם להתעקש איתו ערב אחרי ערב?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרבן בקבוקים
הילה שקד15/10/2009הי לילי ,
קודם כל ממש לא להתייאש !!! ולנסות שוב מחדש ...
כמה טיפים שאני אוכל לתת לך -
לעשות מהבקבוק משחק - לקחת את הבקבוק ולשיר שיר על נישוק לאף ונישוק לאוזן וכו ..עד שמגיעים גם לפה ובהתחלה רק נוגעים בשפתיים ולאט לאט יוצרים אמון עם הבקבוק שהוא נחמד... אפשר לתת לו לשחק עם הבקבוק ושהוא לא רעב!! לשים חלב וככה הוא לא יבוא עצבני לשד ..
דבר שני - מי נותן לו את הבקבוק? אולי עדיף שבן הזוג שלך ייתן את הבקבוק , התינוק שלך מריח אותך ומעדיף את הדבר האמיתי ואם הוא יקבל את הבקבוק ממישהו אחר אולי הוא יסכים
מכירה את הבקבוק של nuk- יש נשים שהבקבוק עזר להם מאד מפטמת גומי
עוד דבר קטן - מקסימום מי שישמור על הקטנטן תמיד יכול להאכיל אותו בכפית
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)