כאבים בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בהנקה
    ענבל
    24/10/2009

לפני כשבועיים נולדה לי בת משקל 3070 .בזמן ההנקה יש לי כאבים עזים , בשבוע הראשון לאחר ההנקה התינוקת היתה פולטת שארית חלב עם דם , נכון שנלחצתי עד שהתברר לי כי יש לי סדקים בפיטמה, אני מורחת שמן מיוחד שנתן לי הרופא וגם בטיפת חלב אמרו שהשמן מצוין , אך הכאבים ממשיכים אין לי אודם מסביב לפיטמה ובשד וכמובן גם לא כאבים מתחת לבית החזה , לפעמים אני מקבלת חוםממה נובע החום ? ואני לא יודעת מה לעשות .אנא תיעצו לי מה לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בהנקה

הוספת תגובה

• תמשיכי הלאה ובהצלחה

שני
    25/10/2009

שבוע טוב,
    מזל טוב ללידה.
    מה שאת מתארת מוכר לי, גם לי היו בתחילת ההנקה כאבים והתינוקת פלטה חלב עם דם- הרופאה אמרה לי שזה לא נורא ויעבור - וכך היה.
    שמתי משחת לינולין שנתנו לי בבית חולים והיא לא השפיע בכלל.
    מה שכן עזר לי מאוד וריפא את הפצעים והקל מאוד זו "משחת רפאל לאשה המניקה" שזה גם לינולין.
    שמתי את המשחה כמה פעמים ביום ולאחר שבוע הרגשתי בהקלה משמעותית עדשעבר לגמרי.
    רצוי לשים את המשחה גם לאחר שהכל עובר כדי להגן מסדקים ושהפצעים א יחזרו.
    ניתן לרכוש את המשחה בבתי מרקחת.
    הפלוס של המשחה שאין צורך לשטוף את השד לפני ההנקה

שוב, ממליצה בחום
    ריפוי מהיר וגידול קל
    אל תיתיאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בהנקה

הילה שקד
    25/10/2009

הי ענבל ,

כאבים זה לא חלק טבעי מההנקה ואפשר לפתור אותם .

ממליצה בחום להפגש עם מדריכת הנקה /יועצת הנקה שתסתכל עלייך מניקה ועל השד ותדע לעזור לך .

משחה זה נפלא אך לא תמיד עוזרת ואם יש סדקים זה עניין של תפיסה ותנוחה שאת זה מדריכה/יועצת תוכל להראות לך ..

מאיפה את בארץ?

הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו