מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי ניתוח קיסריקרן26/10/2009
היי
יש לי בעיה שמציקה לי ואני פשוט לא יודעת לאיזה גורם לפנות. ילדתי לפני שנה ושלושה חודשים, ומאז ועד היום אני ממש חרדה ונסגרת אם בעלי מחבק אותי ושם את הידיים שלו באיזור הניתוח.
אחרי הניתוח זה היה מאוד הגיוני לדעתי שאני אחשוש, אפילו לא העזתי להסתכל במראה בשבועיים הראשונים מהפחד, יש לציין שהניתוח נעשה בהפתעה בגלל שהעובר היה במצוקה.
אבל החרדה עדיין נשארה (היתי מאוד מבוהלת שהודיעו לי על הניתוח מעצם העובדה שסכין תחתוך לי את הגוף).
החרדה הזאת מפריעה לנו, אני אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח קיסרי
הילה שקד27/10/2009הי קרן ,
אני ממליצה לפנות לטיפול אצל מטפלים מהרפואה המשלימה - הומאופטיה, דמיון מודרך, פרחי באך
ובכלל כל הנושא של מודעות ועיבוד חווית הלידה , נשמע כטראומה עבורך ועיבוד החוויה תעזור לך מאד
ישנם מטפלים נפלאים שיוכלו לעזור לך לעבור את התקופה הזו בקלות .
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קרן27/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)