אחרי ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח קיסרי
    קרן
    26/10/2009

היי
    יש לי בעיה שמציקה לי ואני פשוט לא יודעת לאיזה גורם לפנות. ילדתי לפני שנה ושלושה חודשים, ומאז ועד היום אני ממש חרדה ונסגרת אם בעלי מחבק אותי ושם את הידיים שלו באיזור הניתוח.
    אחרי הניתוח זה היה מאוד הגיוני לדעתי שאני אחשוש, אפילו לא העזתי להסתכל במראה בשבועיים הראשונים מהפחד, יש לציין שהניתוח נעשה בהפתעה בגלל שהעובר היה במצוקה.
    אבל החרדה עדיין נשארה (היתי מאוד מבוהלת שהודיעו לי על הניתוח מעצם העובדה שסכין תחתוך לי את הגוף).
    החרדה הזאת מפריעה לנו, אני אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח קיסרי

הילה שקד
    27/10/2009

הי קרן ,

אני ממליצה לפנות לטיפול אצל מטפלים מהרפואה המשלימה - הומאופטיה, דמיון מודרך, פרחי באך
    ובכלל כל הנושא של מודעות ועיבוד חווית הלידה , נשמע כטראומה עבורך ועיבוד החוויה תעזור לך מאד
    ישנם מטפלים נפלאים שיוכלו לעזור לך לעבור את התקופה הזו בקלות .

יום נפלא
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרן
    27/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו