מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עצה אבל לא כפיהמיכל18/09/2007
היי. אני אמא בפעם הראשונה ככה שהכל חדש לי ואני זקוקה לעזרה והדרכה.
אמא שלי ואמא של בעלי עוזרות לי, שזה נפלא, רק שלפעמים מרוב רצון לעזור הן לא שמות לב לזה שאני האמא והן נותנות לי עצות, עצות טובות ומועילות רוב הזמן, אבל עדיין - לא תמיד אני חייבת להקשיב להן.
איך אני יכולה לנווט ככה שלא אאבד את התמיכה שלהן ולא אעליב אותן, אבל עדיין הן יבינו שאני האמא ובסופו של דבר ההחלטה שלי וזה שהן מתעקשות סתם מציק לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
חלי מוחני18/09/2007שלום מיכל,
קודם כל מזל טוב! הפכת לאמא וזה נהדר ועוד יותר נהדר שיש לך עזרה ותמיכה מהסבתות הגאות.
אבל כמו בהרבה סיטואציות של עזרה, וזה בדר"כ קורה אצל אנשים מבוגרים יותר - שהם מבינים הכל ואם הם עוזרים אז הכל צריך להיות בדיוק, אבל בדיוק כמו שהן מייעצים.
לכן מיכל יקרה, הצעתי לך שוחחי איתן, הסבירי להן כמה הן נפלאות כשהן עוזרות לך.. אבל גם תסבירי להן שאת ובעלך הם אלה שיחליטו בסופו של דבר מה טוב למשפחה שלכם, שהרי כל משפחה היא אחרת ומסגלת לעצמה דרך חיים עצמאית שמתאימה לה במיוחד.
ואם זה לא עוזר.... את תמיד יכולה להגיד להן תודה על כל עצה ולעשות את מה שנכון לך ותינוקך ולבעלך..
ואם יש משהו שאת רוצה להתייעץ עליו אבל כבר יודעת פחות או יותר מה הן הולכות לייעץ וזה לא מתאים לך, תמיד יש את הפורום... בשביל זה אנחנו כאן!
אז שיהיה בהצלחה,
שנה טובה וגמר חתימה טובה,
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם חלי
אסנת גלבוע18/09/2007בעיקר עם הרעיון של להראות שהקשבת ובסופו של דבר לעשות מה שמתאים לך. אחרי שיראו כמה פעמים שעשית מה שאת חושבת לנכון וזה לא תמיד מה שהן יעצו- הן יבינו את העניין.
המון מזל טוב וגידול מהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)