סליחה. שרשרתי במקום הלא נכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה. שרשרתי במקום הלא נכון
    ליהי
    23/09/2007

אני מעתיקה שוב את ההודעה כי שרשרתי במקום הלא נכון :

שלום.
    אני לפני לידה ראשונה (שצפויה בדצמבר) וככל שמתקרב המועד, צצות לי בראש שאלות שאני לא יודעת את התשובה עליהן.
    אין לי במי להעזר ולשאול.

כמה שאלות:

מתי עושים אמבטיה ראשונה בבית ?
    איך עושים אמבטיה לתינוק שרק נולד ?
    האם אחרי כל החלפה של טיטול צריך לשטוף במים וסבון או שאפשר להסתפק רק באבטיה אחת ביום, ובין החלפה להחלפה במגבונים לחים ?

אני רוצה להניק. אני יודעת שזה עניין אינדיבידואלי בין תינוק לתינוק, אבל פחות או יותר, מהו הטווח הזמן בין הנקה להנקה ? כל שעתיים ? כל חמש שעות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליהי שלום,

חלי מוחני
    23/09/2007

אני מבינה שאת חוששת לקראת הלידה ואני אנסה לענות לך על השאלות ששאלת כאן,
    אמבטיה ראשונה אפשר לעשות ביום אחרי שחוזרים מבית היולדות - רצוי לעשות אמבטיה יום יום אבל אין חובה.
    את יכולה להעזר ב"דפני" זהו "כיסא" שעליו משכיבים את התינוק בתוך האמבטיה.
    לא חייבים אחרי כל החלפה לשטוף את הטוסיק במים וסבון - אפשר עם מגבונים לחים - במיוחד אחרי פיפי.
    לגבי הנקה - בשלושה חודשים הראשונים תינוק יונק אוכל מתי שהוא רוצה (בערך כל 3 שעות אבל זה תלוי בהרבה משתנים).
    את יכולה ליצור עימי קשר טלפוני לעזרה יותר מוחשית שהרי טוב מראה עיניים, וחשוב שתתחילו את דרככם בצורה הטובה ביותר.
    שיהיה בהצלחה
    חלי054-3022296

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו