לא נעים אבל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נעים אבל...
    שו-שו
    23/09/2007

אני מרגישה שאני קשורה יותר לבת הבכורה שלי (בת 5) מלבת החדשה. נתתי לזה כמעט חצי שנה וזה עדיין ככה. אני אוהבת גם את הקטנה, כמובן, אבל מרגישה שזה פחות מהאהבה המטורפת שיש לי לגדולה. אני מנסה שלא יראו את זה כדי לא לעשות לה נזק נפשי, אבל אני פודחת שזה יצא בכל מקרה? אני תמיד הייתי נורמלית ואני לא מבינה מאיפה זה מגיע לי עכשיו וזה מדכא אותי נורא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נעים אבל...

הוספת תגובה

• אני מבינה אותך

אסנת גלבוע
    23/09/2007

את הגדולה את מכירה הרבה יותר זמן, חווית איתה המון דברים וכולם היו חוויות ראשוניות ובעצם איתה גילית מה זו אימהות. עם הקטנה החוויות הן משניות וקצת פחות מסעירות, אבל אני בטוחה שעם הזמן האהבה תתעצם ויהיו לך יחסים מיוחדים לך ולה שלא חייבים להיות ומים ליחסים שלך עם הגדולה.
    אם מדובר בתחושות יותר חזקות, שאת לא בדיוק כותבת כאן, אולי כדאי לפנות ליעוץ מקצועי.
    תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם אסנת

חלי מוחני
    24/09/2007

אמא שלי היא אמא ל 6 ילדים ותמיד היא אמרה "לא כל האצבעות שוות" בכל ילד יש תכונות שאת אוהבת ופחות אוהבת. כניראה שהקשר שלך עם ביתך הגדולה חזק מאוד וזה נפלא.
    אך כדי לנסות להתקרב לביתך הקטנה את צריכה כנראה יותר זמן. נסי לבלות עם הקטנה זמן איכות בלי ביתך הגדולה, תני לה זמן להראות לך את התכונות שלה לבד.. אתן יכולות ללכת לחוג התעמלות לתינוקות או לשחיה עם תינוקות - כדי שיהיה לכם זמן להכיר אחת עם השניה יותר לעומק.
    ברור שעם הבת הגדולה זה יותר מעניין ומאתגר - היא בת 5
    תני לקטנה צ'אנס, אני חושבת שברגע שהיא תתחיל ללכת ולדבר קצת ג'יבריש היא תשבה את לבך.
    אם בכל זאת קשה לך עם הרגש הזה, דברי עם מישהו שיוכל לעזור לך.
    שיהיה בהצלחה,
    חלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו