הנק ושאיב בעקבות טיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנק ושאיב בעקבות טיסה
    שני
    06/12/2009

שלום,
    יש לנו תינוקת ב 5.5 חודשים, היא יונקת וגם אוכלת מטרנה היות והיא אצל מטפלת בשעות הבוקר ואני גם שואבת לה כדי שיהיה לה חלב אם אצל המטפלת.
    בעוד חודש וחצי אנחנו אמורים לטוס לאירופה ויש לנו התלבטות: אם לקחת את הבייבי אתנו אבל מאוד קר ומסרבל או להשאיר אותה בארץ ואז החשש שנושא היניקה יתפספס.
    האם יש למישהי ניסיון בנושא, האם יש מה לעשות?
    תודות מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנק ושאיב בעקבות טיסה

הוספת תגובה

• סליחה תיקון הכותרת... הנקה ושאיבה

שני
    06/12/2009

אם היית רק מניקה זה סיפור אחד , אך מכיוון שאת גם נותנת תחליפים הייתי מציעה לך לקחת איתך משאבת חלב ולשאוב רק כדי שהגוף שלך ימשיך לייצר חלב (את החלב כמובן לזרוק..את לא רוצה להסתובב עם מקרר מלא בשקיות חלב בכל אירופה). לתינוקת בזמן זה לתת תחליפי חלב.
    תהנו :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה ושאיבה

הילה שקד
    09/12/2009

הי שלי ,

אם את מחליטה לא לקחת את הקטנטנה איתך , תמיד את יכולה לשאוב בשעות שהיא יונקת ולשמור על תפוקת חלב ..

לכמה ימים את מתכננת לנסוע?

הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שני
    20/12/2009

הנסיעה מתוכננת לשבוע.
    שאלה נוספת, האם יש מצב להרבות את החלב מחדש? לפני שחזרתי לעבודה היה לי הרבה חלב ומספיק לכל ארוחה,מאז שחזרתי לעבודה וגם התחלתי לקחת סרט כמות החלב פחותה וא"א להתבסס רק על היניקה, זה מאוד חבל לי ומאוד הייתי רוצה להרבות את תפוקת החלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

הילה שקד
    21/12/2009

הי שני ,

גלולות מורידות כמות חלב ולכן לא מומלץ בהנקה

האם את רוצה להרבות את החלב ביום ? אם כן את צריכה לשאוב ביום עם משאבה טובה וחזקה (אפשר להשכיר מיד שרה את ספקטרה 2), ללכת לחדר מבודד , נשימות עמוקות ואפילו תמונה של הקטנטונת ולשאוב
    כמו כן כמוסות חילבה יכולים לעזור גם או לחילופין אם יש לך דודה תימניה לאכול מרק חילבה
    אך שימי לב שזה יכול להוריד לחץ דם

יום טוב
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו