הרמת ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת ראש
    שלי
    07/12/2009

היי,
    ביתי נולדה לפני חודשיים וחצי בלידה רגילה וקלה. לאחר שבבית החולים יצרו אצלי הרבה חששות, מיעטתי להשכיב אותה על הבטן. היום, גם כשאני מנסה מספר פעמים ביום, היא מאד לא אוהבת את זה, לא מרימה את הראש, ואחרי 10 דקות לכל היותר מתחילה לבכות ומבקשת שאהפוך אותה.
    אשמח ואודה מאד מאד לשיטות לגרום לה להרים את הראש (ניסיתי מראות,אורות וכל צעצוע אפשרי- לא עבד...), וגם להכוונה לאיזשהי מסגרת אליה אוכל להצטרף כדי לבנות איזשהו מסלול התפתחותי טוב.

המון תודה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת ראש

הוספת תגובה

• הרמת ראש

הילה שקד
    09/12/2009

הי שלי ,

ממליצה בחום על חוגים לקטנטנים כמו בייבי יוגה או כמו צעד ראשון
    מאיפה את בארץ?

הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת ראש

שלי
    11/12/2009

מאיזור השרון. שמעתי דברים טובים על החוגים של דיאדה- מה דעתך? נראה לי שבשל החלוקה שלהם לגילאים- 2-4 חודשים, הם עדיפים במקרה הנוכחי, כי אני לא רוצה שהיא תהיה גדולה משמעותית מיתר המשתתפים. מה את חושבת?
    ועוד שאלה קטנה- האם יש סיבה להפסיק לקחת את כדורי הברזל שלקחתי בתקופת ההריון וההנקה? (אני לא מניקה יותר) הם פשוט עשו פלאים לציפורניים ולשיער...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת ראש

הילה שקד
    13/12/2009

הי שלי ,

בדיאדה יש חוגים נפלאים , אמינה שתהנו מאד

בנוגע לכדורי ברזל - תעשי בדיקות דם שגם ככה נהוג לעשות לאחר לידה ובידקי את רמת הברזל שלך ...

יום נפלא
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו