דימוי עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימוי עצמי
    יולדת
    28/12/2009

אני חדשה כאן בפורום ורציתי לשאול שאלה קצת מביכה...
    אני 4 חוד' אחרי לידה, הנקתי חודשיים ועד היום אני מרגישה שלא חזרתי לעצמי מבחינת דימוי הגוף שלי.
    כלומר, קשה לי מאוד שבעלי נוגע בי, אני לא מרגישה סקסית, אני מרגישה כמו מחלבה והמגע לא נתפס לי כדבר סקסי....
    מה עושים????? אולי קצת התחרפנתי......
    אשמח לשמוע תגובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימוי עצמי

הוספת תגובה

• דימוי עצמי

הילה שקד
    28/12/2009

הי יולדת ,

ברוכה הבאה לפורום .

אני הייתי ממליצה לדבר עם בעלך על הרגשתך , תקשורת זה שם המשחק ולהתחיל ממגע פשוט ועדין ולא להכנס ישר ולעניין ...אולי אפילו איזה אמבטיה יחד , חיבוק טוב ואוהב ללא כוונות אחרות
    להתחיל לחבב את המגע ..זה הבעל שלך שאוהב אותך :)

הגוף שלנו עובר שינויים מתחילת ההריון עד לאחר הלידה , גידלנו בגוף הזה את פרי אהבתינו
    הגוף לאט לאט יחזור לעצמו ולימדי לאהוב את הגוף הזה שנתן לך מתנה כל כך יפה .

אם את מרגישה שההרגשה שלך מחמירה אני ממליצה על הרפואה המשלימה שיש לה כלים נפלאים , כמו פרחי באך , שיטת גרינברג, טיפולי שיאצו , הומאופטיה

שיהיה בהצלחה
    אשמח להתעדכן

יום נפלא
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת גרינברג

יערה
    28/12/2009

הי יולדת,
    אני יכולה להעיד על שיטת גרינברג שהיא דרך מצויינת לעבוד הנושא של דימויי עצמי, ובכלל באמצעות תהליך אישי בשיטת גרינברג, המורכב מסדרת מפגשים אישיים, תוכלי לעכל ולהחלים מחווית הלידה ומסימפטומים מטרידים הלוקחים אנרגיה מהגוף, כגון: עייפות, תחושת כבדות וחולשה, צלקות בנרתיק או מניתוח קיסרי, חוסר תחושה ברגליים, כאבי גב, כאבי אגן ועוד.
    החלמה מהלידה תחזיר לך את הכוחות הדרושים לך וחווית האמהות יכולה להפוך ולהיות מעצימה בפני עצמה במקום מקור נוסף לתשישות.
    אני מדריכה בשיטה ואשמח לתת לך מידע נוסף במידה ואת מעוניינת.
    את יכולה ליצור איתי קשר
    אני לא יודעת מאיפה את בארץ, אני מתל אביב, אבל אוכל גם להפנות אותך למדריכות אחרות ברחבי הארץ.
    בהצלחה בינתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר ליצור איתך קשר?

דנה
    30/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו