מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוי עצמייולדת28/12/2009
אני חדשה כאן בפורום ורציתי לשאול שאלה קצת מביכה...
אני 4 חוד' אחרי לידה, הנקתי חודשיים ועד היום אני מרגישה שלא חזרתי לעצמי מבחינת דימוי הגוף שלי.
כלומר, קשה לי מאוד שבעלי נוגע בי, אני לא מרגישה סקסית, אני מרגישה כמו מחלבה והמגע לא נתפס לי כדבר סקסי....
מה עושים????? אולי קצת התחרפנתי......
אשמח לשמוע תגובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימוי עצמי
הילה שקד28/12/2009הי יולדת ,
ברוכה הבאה לפורום .
אני הייתי ממליצה לדבר עם בעלך על הרגשתך , תקשורת זה שם המשחק ולהתחיל ממגע פשוט ועדין ולא להכנס ישר ולעניין ...אולי אפילו איזה אמבטיה יחד , חיבוק טוב ואוהב ללא כוונות אחרות
להתחיל לחבב את המגע ..זה הבעל שלך שאוהב אותך :)
הגוף שלנו עובר שינויים מתחילת ההריון עד לאחר הלידה , גידלנו בגוף הזה את פרי אהבתינו
הגוף לאט לאט יחזור לעצמו ולימדי לאהוב את הגוף הזה שנתן לך מתנה כל כך יפה .
אם את מרגישה שההרגשה שלך מחמירה אני ממליצה על הרפואה המשלימה שיש לה כלים נפלאים , כמו פרחי באך , שיטת גרינברג, טיפולי שיאצו , הומאופטיה
שיהיה בהצלחה
אשמח להתעדכן
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת גרינברג
יערה28/12/2009הי יולדת,
אני יכולה להעיד על שיטת גרינברג שהיא דרך מצויינת לעבוד הנושא של דימויי עצמי, ובכלל באמצעות תהליך אישי בשיטת גרינברג, המורכב מסדרת מפגשים אישיים, תוכלי לעכל ולהחלים מחווית הלידה ומסימפטומים מטרידים הלוקחים אנרגיה מהגוף, כגון: עייפות, תחושת כבדות וחולשה, צלקות בנרתיק או מניתוח קיסרי, חוסר תחושה ברגליים, כאבי גב, כאבי אגן ועוד.
החלמה מהלידה תחזיר לך את הכוחות הדרושים לך וחווית האמהות יכולה להפוך ולהיות מעצימה בפני עצמה במקום מקור נוסף לתשישות.
אני מדריכה בשיטה ואשמח לתת לך מידע נוסף במידה ואת מעוניינת.
את יכולה ליצור איתי קשר
אני לא יודעת מאיפה את בארץ, אני מתל אביב, אבל אוכל גם להפנות אותך למדריכות אחרות ברחבי הארץ.
בהצלחה בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר ליצור איתך קשר?
דנה30/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)