חוסר שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שקט
    תמר
    12/01/2010

יש לנו ילדוד חדש בן12 ימים. רציתי להתיעץ לגבי תופעה שחוזרת על עצמה מדי פעם הוא נעשה חסר סבלנות ובמשך 5 עד 7 שעות הוא לא מצליח להירדם הוא יונק ומתעצבן לפעמים הוא נרגע על הידיים ולפעמים סתם שוכב ומתבונן בקיצור אין חוקים ברורים רק העובדה שהוא חסר מנוחה מה עושים? אני עייפה מלהבין אותו משום שזה מתפרס על שעות רבות אשמח לתשובה בהקדם
    תודה תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שקט

הוספת תגובה

• חוסר שקט

הילה שקד
    13/01/2010

הי תמר,

קודם כל שיהיה המון מזל טוב !!

בתינוקות אין חוקים וכל יום הוא יום אחר...אני יודעת שהמעבר מהחיים העצמאיים כל כך לחיים שבשניה השתנו ויש תינוק קטן שרוצה את תשומת ליבך בכל רגע נתון זה לא פשוט ומעייף

הכל מתחיל ונגמר בטמפרמנט של התינוק וכנראה שהקטנטן שלך צריך את המגע שלך , המעבר מהרחם המוגן החמים והאהוב לא פשוט לו והדרך היחידה להרגע זה להרגיש את אימא שנותנת לו בטחון
    אני ממליצה בחום על קניית מנשא שיכול לעשות פלאים ליכולת שלך לעשות עוד דברים וכמובן אם יש אימא/חמה /חברה שיכולה לבוא ולעזור זה מבורך
    אני מבטיחה לך שהתקופה הזאת עוברת ..
    יכול גם להיות שיש לו גזים שמכאיבים לו , שווה להצטרף לקורס עיסוי תינוקות וללמוד טכניקות להרגעה , קפיצה על כדור יחד איתו , עיסוי של הבטן , שתיית חליטת קמומיל +שומר+אניס שאת שותה יכול להקל וכו ..

כמו כן הצטרפי לקבוצת אמהות תינוקות - אני בטוחה שזה יעשה לכם טוב!

שיהיה בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו