מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להרגיש יפהלילך07/10/2007
מאז הלידה אני מרגישה סמרטוט, עדיין לא הורדתי את רוב המשקל, אני עייפה כל הזמן, אין לי כוח להתלבש יפה אז אני חיה על טרנינגים. אני כבר לא מרגישה כמו אישה ולפני הלידה דווקא אהבתי להתאפר ולהתלבש יפה - אפילו בזמן ההריון. איך אתן חזרתן להשקיע בעצמכן אחרי הלידה גם כשלא היה כוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך מתוקה
חלי מוחני07/10/2007אני מבינה את הקושי שאת נמצאת בו - גם אני ועוד המון נשים שאני מכירה (חברות ולקוחות) חווינו אותו, העייפות הבלתי פוסקת, המשקל שעוד לא הורדנו והציצי שכל הזמן נמצא בחוץ לא ממש מעודד.
אבל מצד שני ההשקעה שווה! יש לנו תינוק מדהים בידיים, אז נכון שזה מאוד קשה - אבל זה עובר. לפעמים אחרי חודשיים ולפעמים אחרי מס' חודשים אבל זה יגמר בסוף.
לא כתבת כמה זמן את אחרי לידה אז קשה לי קצת לתת לך עצות, אבל ש דברים שאת יכולה לעשות בשביל עצמך כמו לצאת בשעות הבוקר או/ו אחה"צ להליכה של שעה (טוב לך וטוב לתינוק) - מזג האויר עדין נח - נצלי אותו, גם יעזור להוריד במשקל וגם אם לא בא לך להוריד את הטריינייג זה בסדר.
נסי לקבוע עם חברות שנמצאות במצב שלך (אחרי לידה) - חברות שיכולות לייעץ ולפרגן לך, תקבעו ללכת לשתות קפה או ללכת עם התינוקות לג'מבורי וכדו'.
נסי לצאת עם בעלך - תקבעו ערב אחד בשבוע ואפילו אם אין בייבי סיטר אפשר לצאת בשעות הערב המוקדמות לקפה, למסעדה או סתם לטיול בשכונה.
נסי לחשוב מה היה עושה לך טוב לפני הלידה ונסי לשדרג אותו למצב שלך.
זיכרי, הכי חשוב,זה עובר
בהצלחה
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם חלי לגמרי
אסנת גלבוע07/10/2007זו תקופה וזה יעבור. אני חושבת שלקח לי שנה אחרי הלידה של הבכור לשים עליי תכשיט. אבל זה הגיע וחזרתי לעצמי גם פיזית וגם מנטלית. יש דברים, כמו סדר עדיפויות, שהשתנו לעד וזה בסדר גמור. תרגישי טוב ותני לעצמך זמן, הכל יבוא על מקומו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)