גלולות לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות לאחר לידה
    דניאלה
    27/01/2010

שלום רב,
    לפני חודשיים ילדתי, ואינני מניקה (עקב בעיה אישית).
    טרם ההריון השתמשתי בגלולות פמינט, ואני רוצה לדעת כמה זמן לאחר הלידה ניתן לחזור לגלולות אלו, או האם יש "תקופת ביניים" שבה לוקחים גלולה אחרת לאחר הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לאחר לידה

הוספת תגובה

• שימוש בגלולות

עינת אהרן
    28/01/2010

דניאלה מזל-טוב.
    שאלתך חשובה מאוד, עם זאת יש להפנות אותה לרופא הנשים שלך. 6
    שבועות לאחר לידה מומלץ להגיע לבדיקת רופא נשים, אם טרם עשית זאת כדאי שתגשי. הרופא מוודא בבדיקה זו לגבי התכווצות הרחם, דימומים ושאר עניינים שקשורים בהתאוששות הגוף מהלידה. זה הזמן הנכון להתייעץ איתו לגבי סוג הגלולה המומלצת במצבך ומתי אפשר להתחיל ליטול אותה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

דניאלה
    01/02/2010

אז זהו...שחברה שלי שהתאימו לה סרזט סבלה מדימומים קשים, ואני ממש רוצה להמנע מכך.
    השאלה היא האם מבחינה גופנית לאחר לידה נהוד לשנות את סוג הגלולות,. קולגה לעבודה שלי הייתה אצלי היום וסיפרה לי שהיא משתמשת עכשיו בגלולות בשם: פלורט- האם מוכרות לך ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו