השפעת וסת על כמות החלב בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת וסת על כמות החלב בהנקה
    שולה
    04/02/2010

שלום. האם הופעת מחזור בזמן הנקה משפיעה על כמות החלב? קיבלתי השבוע מחזור (כשלושה חודשים לאחר הלידה) ובמקביל פחתה כמות החלב שלי. האם ייתכן וזה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השפעת וסת על כמות החלב בהנקה

הילה שקד
    14/02/2010

הי שולה ,

קבלת וסת בזמן הנקה יכולה לשנות את טעם החלב ..ולפעמים ליום יומיים את כמותו

מה שנראה לי שיכול להיות שקרה אצלך , אך זאת סתם השערה כי אין לי מספיק נתונים , זה שאת ותינוקך עברתם קפיצת גדילה שיכולה להתרחש בגיל 3 חודשים .
    קפיצת גדילה תתבטא בהנקות תכופות על השד , עצבנות על השד , התינוק רוצה להגדיל את כמות החלב בשד ולכן הוא נמצא הרבה על השד ..

אשמח לקבל עוד פרטים ולעזור לך להבין מה קורה עם ההנקה

שיהיה יום נפלא
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד מילה

עינת אהרן
    15/02/2010

שולה שלום,
    אוסיף עוד משפט אחד על דבריה של הילה. קבלת המחזור מהווה שינוי הורמונלי של הגוף, ייתכן שהשינוי עליו את מדברת נגרם עקב כך ובתוך מספר ימים אני מאמינה שהמצב יחזור לקדמותו ותוכלו להמשיך להנות מהנקה מלאה ומספקת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו