לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר לידה
    עומר
    04/02/2010

שלום רב, לא יודעת האם אני פונה למקום הנכון, אך אני אנסה.
    ילדתי באמצע מצמבר. הנקה מלאה מאז הלידה. הדימום הפסיק בדיוק לאחר חודש שילדתי - באמצע ינואר. היום - 04/02 ראיתי שיש לי כתמים של דם, כמו תחילת המחזור. האם זה יתכן. אך זה בדרך כלל אמור לעבוד. בלידה הראשונה עם ילד הראשון והנקה מלאה התחיל לי מחזור רק לאחר שנה וחודש.
    אשמח לעזרתכם...
    השאלה שלי מתקשרת לנושא מה קורה בדרך כלל, מתי בדרך כלל מתחיל מחזור לאחר הלידה ובמה זתלוי והאם מקרה שלי נורמלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר לידה

הוספת תגובה

• לאחר לידה

הילה שקד
    07/02/2010

הי אלה ,

קודם כל המון מזל טוב ....

בהנקה מלאה יכולים להיות הפרשות דמיות , אין לך מה לדאוג!!
    אלא אם כן יש לך כאבים ברום הבטן או בבטן , ריח לא טוב של ההפרשות , עליה של חום גוף ואז אני ממליצה להבדק אצל הרופא ...

בכל מקרה , ההמלצה להבדק לאחר 6-8 שבועות אצל רופא שיבדוק את מצב הרחם , הנרתיק וכו

כל הכבוד על ההנקה :)

שיהיה בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי

מיכל
    16/02/2010

לי היה דימום שנראה כמו וסת כשהתחלתי לקחת גלולות (אלה שמיועדות להנקה) חודשיים לאחר הלידה. בכל מקרה הגלולות לא עשו לי טוב והפסקתי אותן ואז הפסיק הדימום לגמרי ולא חזר, עד 6 חודשים לאחר הלידה שאז פשוט חזר המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו