איך מוצאים עבודה לאמהות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מוצאים עבודה לאמהות?
    תפרנית
    10/10/2007

לפני הלידה עבדתי משרה מלאה+ במקצוע די נדיר (לכן אני לא כותבת אותו) וגברי. התינוקת מעירה אותי כמה פעמים בלילה וברור לי שזה לא יפסק כשאני אחזור לעבודה ואני לא רואה את עצמי מצליחה להסתדר עם זה ועם משרה מלאה.
    אני לא רוצה להפוך לפקידה או מוכרת או משהו כזה, אבל לא נראה לי שאצליח למצוא עבודה במקצוע שלי בחצי משרה, למען האמת, זה נראה לי בלתי אפשרי.
    יש לכן עצות לתת לי? מקומות שאמהות יכולות למצוא בהם עבודה? מעסיקים? כל דבר...
    נראה לי לא הגיוני שכל הנשים מוותרות לגמרי על הקריירה או מצליחות לעבוד שעות מטורפות ולגדל ילד (ומה זה שווה אם בכלל לא רואים אותו?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מוצאים עבודה לאמהות?

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה לאמהות

אסנת גלבוע
    10/10/2007

אני תמיד אומרת שאם יש לך אפשרות להפוך לעצמאית ששולטת בשעות העבודה שלה- אשרך. אם לא, יש אפשרויות מגוונות כמו לעבוד מהבית (תרגום,כתיבה וכולי). אם את רוצה לעבוד מחוץ לבית במשרה מלאה, את יכולה לסכם עם המעביד על פעמיים- שלוש בשבוע שתצאי מוקדם ובשאר תחזרי מאוחר יותר. האמהות מלמדת אותנו לקמבן וזה רק הולך ומסתבך ככל שיש לנו יותר ילדים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשבדיה נותנים שנה חופשת לידה

שני
    23/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו