כדורי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי מניעה
    שני
    14/02/2010

שלום,
    הבייבי שלנו בת 8 חודשים.
    עד עכשיו הנקתי ולקחתי סרזט.
    בשבוע האחרון היא לא מעוניינת לינוק (היא מאוד מצוננת ואוכלת מטרנה וירקות).
    הרופאה נתנה לי מרשם ל"הרמונט" שיהיה אצלי למתי שאפסיק להניק.
    שאלתי, האם צריך לעשות הפסקה בין הסרזט ל"הרמונט" או שניתן לקחת "הרמונט" ברצף יום לאחר שאפסיק לקחת סרזט. והאם ניתן לקחת "סרזט" אחרי שאפסיק להניק כדי לסיים חפיסה.

דבר נוסף, איך מסיימים להניק לגמרי (כעת אני שואבת פעם ביום)- אין לי הרבהחלב כעת.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי מניעה

הוספת תגובה

• שני שלום

עינת אהרן
    14/02/2010

כל הכבוד שהצלחת להניק 8 חודשים!!!!!

כשתינוק מצונן או לא מרגיש טוב זה משנה אצלו בד"כ המון הרגלים וסביר שאת צודקת, זו הסיבה שבגללה בתך לא מוכנה לינוק כרגע. אני מניחה שאת יודעת אך אגיד בכל מקרה שאם היא מוכנה לשתות חלב שאוב לפחות בתקופה זו, הוא בהחלט יכול לחזק אותה ולהעניק לה את אותם חומרים שיכולים לחזק את מערכת החיסון ולהיטיב את מצבה.

כל הפסקה בהנקה/שאיבה צריכה להיות הדרגתית מאוד. אם את שואבת פעם ביום וזהו, אין הרבה משחק בהדרגתיות. את יכולה לרדת בכמות שאת שואבת בכל פעם במשך כמה ימים ותראי בעצמך שכמות החלב הולכת ופוחתת. אם עדין לכשתפסיקי יהיה מעט גודש או מלאות את יכולה להעזר בעלי כרוב על מנת לייבש את החלב שנותר.

בנושא הגלולולת ואופן נטילתן את חייבת התיעצות עם רופאת הנשים שלך.

בהצלחה ותרגישו טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו