מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי מניעהשני14/02/2010
שלום,
הבייבי שלנו בת 8 חודשים.
עד עכשיו הנקתי ולקחתי סרזט.
בשבוע האחרון היא לא מעוניינת לינוק (היא מאוד מצוננת ואוכלת מטרנה וירקות).
הרופאה נתנה לי מרשם ל"הרמונט" שיהיה אצלי למתי שאפסיק להניק.
שאלתי, האם צריך לעשות הפסקה בין הסרזט ל"הרמונט" או שניתן לקחת "הרמונט" ברצף יום לאחר שאפסיק לקחת סרזט. והאם ניתן לקחת "סרזט" אחרי שאפסיק להניק כדי לסיים חפיסה.
דבר נוסף, איך מסיימים להניק לגמרי (כעת אני שואבת פעם ביום)- אין לי הרבהחלב כעת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
עינת אהרן14/02/2010כל הכבוד שהצלחת להניק 8 חודשים!!!!!
כשתינוק מצונן או לא מרגיש טוב זה משנה אצלו בד"כ המון הרגלים וסביר שאת צודקת, זו הסיבה שבגללה בתך לא מוכנה לינוק כרגע. אני מניחה שאת יודעת אך אגיד בכל מקרה שאם היא מוכנה לשתות חלב שאוב לפחות בתקופה זו, הוא בהחלט יכול לחזק אותה ולהעניק לה את אותם חומרים שיכולים לחזק את מערכת החיסון ולהיטיב את מצבה.
כל הפסקה בהנקה/שאיבה צריכה להיות הדרגתית מאוד. אם את שואבת פעם ביום וזהו, אין הרבה משחק בהדרגתיות. את יכולה לרדת בכמות שאת שואבת בכל פעם במשך כמה ימים ותראי בעצמך שכמות החלב הולכת ופוחתת. אם עדין לכשתפסיקי יהיה מעט גודש או מלאות את יכולה להעזר בעלי כרוב על מנת לייבש את החלב שנותר.
בנושא הגלולולת ואופן נטילתן את חייבת התיעצות עם רופאת הנשים שלך.
בהצלחה ותרגישו טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)