בעיות אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אחרי לידה
    פרחה
    13/10/2007

שלום...ילדתי ילד ראשון לפני חודש וחצי - הנקתי עד עכשיו והחלטתי מסיבות שלי להפסיק .בעלי רב איתי כל הזמן על זה ולא מעריך כל מה שעשיתי ואני עושה ולפעמים אני כבר ממש מיואשת ממנו ושונאת אותו.אני לא מבינה מה קורה לי.יש לי גם דיכאונות פתאומיים ושימחה פתאומית - האם זה נורמלי? והאם הגיוני שאני שונאת את בעלי? אני שמה לב שמאד קל לו למתוח ביקורת בשעה שהוא רוב הזמן לא בבית ומתוקף היותו אבא עושה הרבה פחות. אפילו שמתי לב שכשכאב לי הגב והשדיים לא היה אכפת לו - לעומת לפני כו שמאד דאג לי.אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אחרי לידה

הוספת תגובה

• אתם צריכים לדבר

אסנת גלבוע
    14/10/2007

אחרי לידה זו תקופה מבלבלת לשני בני הזוג. העייפות, השינוי הפתאומי בסטטוס המשפחתי ואצלך גם ההורמונים משפיעים על מצב הרוח ועל היחסים שלכם. שבי איתו וספרי לו איך את מרגישה, מה מפריע לך ואיך את חושבת שאתם יכולים להתגבר על זה. אין דרך אחרת, רק תקשורת טובה תעזור כם עכשיו. זו תקופה לא קלה וזה יעבור. אם את מרגישה מדוכאת מאד, כדאי לפנות ליעוץ דרך טיפת חלב או קופת החולים. תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פרחה
    14/10/2007

תודה אני אנסה היום בערב להבהיר הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו