מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעמלות אחרי לידהמור28/02/2010
שלום.
לקראת סוף ההריון סבלתי מיתר לחץ דם הריוני.{שני ערכים בלבד}.בעקבות כך אושפזתי..בשבוע ה38 להריוני השני.במשך האישפוז,הערכים היו תקינים,ורצו לשחרר אותי הבייתה.אך,בבדיקת אוטרסאונד ראו שהעובר קטן 2.300 משקל.וגם,לא אופטימלי בשל מנח העובר..בני הצעיר נולד בשבוע 38
במשקל 2.500.
ולחץ הדם לאחר הלידה חזר להיות נורמלי,כמו לפני ההריון.אני בחורה בריאה ולא סובלת מלחץ דם.
שאלתי היא:האם מותר לי להתעמל? כי שמעתי שנשים עם יתר לחץ דם הריוני מועדות לאירועי לב,או שבץ מוחי.האם עליי לגשת לבדיקות לב לפני ההתעמלות? או סריקה מוחית?
תודה.איילת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות אחרי לידה
הילה שקד28/02/2010היי איילת ,
קודם כל המון מזל טוב ושמחה לקרוא שאת מרגישה טוב ....
אני ממליצה בחום להתייעץ עם רופא משפחה ולשאול אותו לגבי התעמלות ...
על פניו לא נראה לי שצריכה להיות בעיה , אך יש שאלה חשובה שלא שאלתי אותך , לפני כמה זמן ילדת ?
שיהיה חג שמח
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
מור28/02/2010ילדתי לפני 3 חודשים..ילדון מתוק ומקסים.
ורציתי לדעת אם בעתיד אני עלולה למצוא את עצמי,חולת לב?או למות משבץ מוחי תוך כדי התעמלות?והאם זה עלול להשפיע על התינוק,העובדה שהייתה לי רעלת קלה,כמו שהרופאים ציינו?
שוב,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעלת הריון
הילה שקד02/03/2010הי מור ,
גם אני קראתי את המחקר שעשו על רעלת הריון והסיכוי למחלות לב ...אך אם תשימי לב מחקרים ישנם כל הזמן ולא הייתי נכנסת ללחץ או פחד שמא אני אהיה חולת לב (חס וחלילה), היום יש מחקר כזה ומחר מחקר אחר...
קחי את מה שכתוב בפרופרציה ותהני מהחיים ומהילדון המקסים שלך
ובנוגע להתעמלות לא נראה לי שיש בעיה אך כמובן התייעצי עם הרופא שלך
שיהיו חיים בריאים ומאושרים
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)