התעמלות אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעמלות אחרי לידה
    מור
    28/02/2010

שלום.
    לקראת סוף ההריון סבלתי מיתר לחץ דם הריוני.{שני ערכים בלבד}.בעקבות כך אושפזתי..בשבוע ה38 להריוני השני.במשך האישפוז,הערכים היו תקינים,ורצו לשחרר אותי הבייתה.אך,בבדיקת אוטרסאונד ראו שהעובר קטן 2.300 משקל.וגם,לא אופטימלי בשל מנח העובר..בני הצעיר נולד בשבוע 38
    במשקל 2.500.
    ולחץ הדם לאחר הלידה חזר להיות נורמלי,כמו לפני ההריון.אני בחורה בריאה ולא סובלת מלחץ דם.
    שאלתי היא:האם מותר לי להתעמל? כי שמעתי שנשים עם יתר לחץ דם הריוני מועדות לאירועי לב,או שבץ מוחי.האם עליי לגשת לבדיקות לב לפני ההתעמלות? או סריקה מוחית?
    תודה.איילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעמלות אחרי לידה

הוספת תגובה

• התעמלות אחרי לידה

הילה שקד
    28/02/2010

היי איילת ,

קודם כל המון מזל טוב ושמחה לקרוא שאת מרגישה טוב ....
    אני ממליצה בחום להתייעץ עם רופא משפחה ולשאול אותו לגבי התעמלות ...

על פניו לא נראה לי שצריכה להיות בעיה , אך יש שאלה חשובה שלא שאלתי אותך , לפני כמה זמן ילדת ?

שיהיה חג שמח
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך

מור
    28/02/2010

ילדתי לפני 3 חודשים..ילדון מתוק ומקסים.
    ורציתי לדעת אם בעתיד אני עלולה למצוא את עצמי,חולת לב?או למות משבץ מוחי תוך כדי התעמלות?והאם זה עלול להשפיע על התינוק,העובדה שהייתה לי רעלת קלה,כמו שהרופאים ציינו?
    שוב,תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעלת הריון

הילה שקד
    02/03/2010

הי מור ,

גם אני קראתי את המחקר שעשו על רעלת הריון והסיכוי למחלות לב ...אך אם תשימי לב מחקרים ישנם כל הזמן ולא הייתי נכנסת ללחץ או פחד שמא אני אהיה חולת לב (חס וחלילה), היום יש מחקר כזה ומחר מחקר אחר...
    קחי את מה שכתוב בפרופרציה ותהני מהחיים ומהילדון המקסים שלך
    ובנוגע להתעמלות לא נראה לי שיש בעיה אך כמובן התייעצי עם הרופא שלך

שיהיו חיים בריאים ומאושרים
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו