העלאת מינון ארוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת מינון ארוחה
    מיכל
    01/03/2010

לא יודעת אם זהו המקום הנכון..
    בני בן שבעה שבועות, משקלו 5.100 עולה יפה במשקל, אוכל תמ"ל בערך כל ארבע שעות בכמות של 120.
    בסוף הארוחה בוכה קצת כאילו נעלב שנגמרה הארוחה, לפעמים יותר לפעמים פחות. איך אני יודעת מתי להעלות כמות ובכמה? הוא יאכל מה שאתן לו, השאלה אם הוא צריך, אני לא רוצה להכביד לו על הבטן כי הוא סובל מהתכווצויות וגזים.
    תודה על ההתיחסות,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת מינון ארוחה

הוספת תגובה

• העלאת מינון ארוחה

הילה שקד
    01/03/2010

הי מיכל ,

אני ממליצה בחום על האכלה איטית מבקבוק ...ולמה הכוונה ?

קודם כל להקפיד על בקבוק עם הפטמה האיטית ביותר , לעשות הפסקות יזומות בזמן הארוחה מה שיגרום להארכת זמן ההאכלה וכך לתחושת השובע להגיע ולא לאכול יותר ממה שצריך
    תחשבי על עצמך - אם אנחנו אוכלים מהר אנחנו אוכלים בדרךל כלל יותר ממה שאנחנו צריכות , אך אם נוכל לאט אז נאכל כמה שצריך ..
    תשתדלי לשים את התינוק בצורה אנכית כמעט ישיבה והבקבוק מאונך אליו ובמקביל לריצפה ובכל 3-4 גמיעות תעשי הפסקה , כך משך זמן הארוחה יתארך והוא יאכל את הכמות הרצויה .

אם תרצי עוד מידע , את מוזמנת לכתוב ..

שיהיה בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו