עד כמה זה קריטי להניק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד כמה זה קריטי להניק?
    חדוה
    17/10/2007

אני אמא טריה טריה, הבת שלי בת 3 שבועות (ויום, אבל מי סופר?) ואני מבסוטה עד הגג חוץ ממשהו אחד: אני פשוט שונאת להניק!!!! זה כואב לי, מציק לי ואני גם לא אוהבת להרגיש כמו בקבוק חלב אנושי. אני חושבת לעבור לתחליפים אבל כולם משגעים אותי שזה נורא ואיום ואני עושה לה עוול.
    זה באמת כזה נורא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עד כמה זה קריטי להניק?

הוספת תגובה

• הנקה

חלי מוחני
    17/10/2007

חדוה יקרה,

ראשית אברך אותך במזל טוב! נפלא לשמוע שאת נהנת מהאימהות!
    ומבאס לשמוע שאת סובלת מההנקה. הנקה צריכה להיות חיבור מיוחד שקר לך יש אותו עם התינוקת שלך, כתבת שכואב לך ואת סובלת - סביר להניח שאת לא מניקה בצורה הנכונה מיכוון שלאחר שלושה חודשים (ויום!) ההנקה צריכה להיות פשוטה ונעימה. את גם כותבת שלא נעים לך להרגיש כמו "בקבוק חלב" - ועם רגשות אף אחד לא יכול להתווכח.
    ישנן נשים שלא "מתאים" להן להניק וזה בסדר. לדעתי אם את לא שלמה עם ההנקה אל תניקי. התינוקת שלך מרגישה אותך ויודעת שאת לא רוצה להניק ושזה לא נעים לך.
    לא עושים דברים כאלה בכח. את אשה שהפכה לאמא עכשיו תחושות הבטן שלך בדר"כ יורו לך את הכיוון הנכון לך ולתינוקת שלך. אבל כתבת שגם אם הפסקת ההנקה את לא כ"כ שלמה בגלל "רגשות האשם".
    אני חושבת שאולי כדאי לפני שאת מוותרת על ההנקה, תפגשי עם יועצת הנקה או עם דולה לאחר לידה כדי שתראה אם את מניקה נכון ותוכל לעזור לך להניק בצורה נכונה שלא תכאב לך ואם זה לא מצליח אז אולי באמת זה לא בשבילך וזה גם בסדר.
    העיקר, תמשיכי להיות מאושרת עם ביתך הקטנה ואל תשכחי שהיא מרגישה את התחושות שלך גם בלי שתגידי לה אותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו