גמילה מהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהנקה
    רוני
    07/04/2010

הייתי רוצה עצות כיצד לגמול את בני לאחר חצי שנה של הנקה מלאה ולעבור לבקבוק.
    יש לציין שהתחלתי לתת לו אוכל מוצק לטעימות פה ושם ועושה רושם שהוא לא מתלהב במיוחד..
    ניסינו להרעיב אותו כבר 7 שעות ולתת לו מטרנה אבל הוא ניצח בשביתת רעב שלו ונכנענו ונתתי לו ציצי.
    אני צריכה לחזור לעבודה בעוד שבועיים ואני עובדת עצות.
    אגב,שהיה קטן יותר שאבתי חלב ואבא שלו וסבתא שלו נתנו לו בבקבוק את החלב השאוב והוא שתה בלי בעיה.בזמן האחרון לאחר שניסינו לתת לו תחליף חלב,אז הגאון הקטן שלי לא רןצה גם חלב שאוב בבקבוק..ניסינו לתת לו גם בכפית את התמ"ל אך גם לזה סירב...
    תינוק עקשן כבר אמרתי????
    תודה
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהנקה

הוספת תגובה

• טיפים

שושי
    07/04/2010

היי,
    היה לי מקרה דומה בדיוק..
    לצערך הפתרון היחדי הוא לא לתת ציצי בשופ אופן גם מעבר ל 7 שעות ..
    להציע מדי פעם מנה חמה ורעננה של תמ"ל,לבסוף הוא יתרצה.. בדוק.
    בפעמים הבאות זמן התגובה ירד לחצי עד שיקבל את הבקבוק ללא כל התנגדות.
    נ.ב (טיפים נוספים שהתרחשו אצלי)
    תנסי להחליף סוג בקבוק גם אם בעבר הסכים לסוג מסוים ייתכן וכעת משהו מפריע לו (מומלץ NOVY)
    אצלי התינוק הקיא לאחר שאכל סימלק/מטרנה והתגלה כי הוא רגיש לחלבון פרה. לכן שימי לב לתגובות שלו והקפידי על כמיות קטנות בתחילה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוני
    07/04/2010

תודה על התשובה אמשיך לנסות כמובן
    גם אצלי הקיא גם במטרנה וגם בסימילאק ואחרי התייעצות עם רופא ילדים המשכתי ולא היו הקאות נוספות גם שהצלחנו לתת לו כמויות קטנות ועכשיו הוא פשוט יורק החוצה ופשוט סרבן-על ומנצח את ההורים שלו פעם אחר פעם....דור משופר!
    אבל תודה על ההתייחסות ואמשיך לנסות....
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו