תה שומר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תה שומר
    מירה
    22/04/2010

שלום,

יש לי שאלה נוספת האם מותר לתת לתינוקת בת חודש וחצי קצת תה שומר מסוכר ענבים ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תה שומר

הוספת תגובה

• תה שומר

עינת אהרן
    22/04/2010

מירה שלום,
    אני לא יודעת מאיזו סיבה את רוצה לתת לבתך תה שומר, אני מניחה ותקני אותי אם אני טועה שזה על מנת לפתור את בעיית הגזים?!
    משקאות ממותקים, גם אם מדובר בסוכר ענבים אינם מומלצים לתינוקות כ"כ רכים מהרבה סיבות אם זה פגיעה בשיניים והחנייכים (ואני יודעת שעוד אין לה שיניים אך יש לזה השלכות על העתיד), סוכר עלול להכביד על מערכת העיכול במקום להועיל ועוד.
    אם אכן מדובר בגזים תוכלי לדפדף פה בפורום ולמצוא פתרונות שניתנו לאמהות אחרות כמו מנשא, עיסוי ועוד.
    אם התינוקת שלך ניזונה מחלב אם זה הטוב ביותר שאת יכולה לתת לה ואין צורך בתוספת כלשהן של נוזלים. אם היא ניזונה מפורמולה גם במקרה זה ממש לא בטוח שצריך לתת לה תוספות של נוזלים אולי רק בימים מאוד חמים וגם לגבי זה צריך לשקול.
    בקיצור תשקלי את הייתרונות והחסרונות, את מוזמנת להתלבט עוד כאן איתנו בפורום ושרק יהיה טוב.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו