התאוששות לאחר קיסרית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאוששות לאחר קיסרית
    zoro
    01/05/2010

שלום, עברתי ניתוח קיסרית לפני יותר מחודש. עד לפני כשבוע זה היה במגמת שיפור. כמובן עם כל הכאבם הרגילים. לפני כשבוע התחיל לי כאב חד בצד שמול מעל הניתוח. עד כדי כך שלקראת הערב אני כבר בקושי מסוגלת ללכת וכל מה שקשור לצד שמול שלי אני די מושבתת. חזרתי לקחת משכך כאב גם. זה לא עוזר לי הרבה.
    הלכתי לרופא נשים, אמר שהכל בסדר, כנירא נוצר איזה קשר מעל התפר ואם זה לא יעבור תוך שבועיים הוא ייתן לי זריקה עם סטראויד למקום.
    הוא אמר לי לנסות לעסות את האזור עם משחה לשרירים.
    אני לא יחזיק עם הכאב הזה שבועיים. אני פשות לא מתפקדת. מישהי מכירה את התופעה אולי?
    איזה טיפול מומלץ יש לזה?
    אשמח לעזרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאוששות לאחר קיסרית

הוספת תגובה

• התאוששות לאחר ניתוח קיסרי

עינת אהרן
    02/05/2010

שלום רב ומזל טוב.
    לאחר ניתוח קיסרי יכולות להיות כל מיני תופעות שונות. זהו ניתוח לכל דבר עם תופעות לוואי ומשמעויות שונות. אם הלכת לרופא נשים שלך ואת סומכת עליו אז אני מציעה להקשיב להמלצותיו. אם את עדין בספק אין שום בעיה לגשת לחוות דעת נוספת על מנת שתהיי רגועה.
    בינתיים אני מעבירה את שאלתך לפורום גניקולוגיה שם יכולו לתת לך תשובה מקצועית.
    תרגישי טוב עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    02/05/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו