גלולות לאחר לידה- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות לאחר לידה- דחוף
    עדי נוסרתי
    04/05/2010

שלום,
    אני כחודשיים לאחר לידה ואני מתחילה להפסיק בהדרגה את ההנקה ( מטעמי נידה כי גלולת הסרזט גורמת לי לדימומים). הייתי היום אצל רופא נשים וביקשתי להתחיל עם גלולות פמינט וציינתי שאני מפסיקה עם ההנקה. מאחר ולא היה לי אף פעם מחזור קבוע אז אמרתי לו שאני לא רוצה לחכות למחזור על מנת להתחיל לקחת את הגלולות אז הוא אמר שרק שאוודא שאני לא בהריון ואתחיל כבר לקחת את הגלולות. אך שכחתי לשאול אותו 2 דברים חשובים:
    1. כמה זמן לאחר שאתחיל לקחת את הגלולות אהיה מוגנת? (כי אני לא מתחילה לקחת את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור).
    2. האם אני יכולה להמשיך להניק קצת עד שכנראה החלב יתמעט ויפסיק עקב הגלולות או שמא אסור להניק שלוקחים פמינט?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות לאחר לידה- דחוף

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

עינת אהרן
    05/05/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו