שינת יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינת יום
    יעל
    08/05/2010

בני בן חודשיים את שנתהלילה הוא ישן טוב אך את מהלך הבוקר זה פשוט סיוט. הוא נרדם רק על הידיים או במנשא ואם נעביר אותולמיטה הוא יתעורר לאחר מספר דקות. הוא מגיע למצבי עייפות קיצוניים ובכי כמובן.מה ניתן לעשות בנושא?

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינת יום

הוספת תגובה

• שינת יום

עינת אהרן
    09/05/2010

יעל שלום,
    אני אתחיל דווקא בדברים הטובים שכתבת לגבי שינת הלילה, איזה יופי אני מניחה שבאופן כזה או אחר עצם זה שאת יכולה לישון בלילה מאפשר צבירת כוחות ולו במעט לשעות היום שהן קשות יותר.
    בנך נמצא עדין בתקופה של מה שנקרא הטרימסטר הרביעי, עוד קצת בתוך הרחם זקוק למגע, לתנועה, לריח לחום על מנת לייצר לעצמו את האפשרות לישון באופן רגוע ורציף.
    ההמלצה הכי חמה שיש לי לתת לך לסיטואציה הספציפית היא לנסות שימוש במנשא. המנשא מאפשר תנועתיות, מגע, ריח כל התנאים שאני מניחה שבנך צריך על מנת לישון.
    אלו עוד ימים יפים ולא חמים מידי צאו החוצה טילו לכם זה ייתן לך אפשרות לנשום אויר ולו לישון ולהנות מהטבע.
    אני ממליצה לנסות להרדים רגע אחד לפני שבנך כבר עייף מידי ואז יש לו קושי להכנס לשינה, נסי ללמוד את סימני העייפות שלו כמו שפשוף עיינים, הוצאת קולות מסויימים, חוסר שקט ועוד ואז נסי להרדים.
    אני מזמינה אותך לבדוק אם יש משהו בסביבת השינה שלו שיכול להצביע על קושי-טמפרטורה, רעש, תאורה, צורך בתחושת "קן" או דברים אחרים.
    יש ספרים מצויינים שמדברים על שנת תינוקות כמו הורים גם בלילה" ו"לישון כמו תינוק" ואחרים שווה קריאה ולמידה.
    בהצלחה עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו