מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רזידואה לאחר לידה והיסטרוסקופיהקרן23/05/2010
שלום!
ילדתי לפני חמישה שבועות בלידה רגילה - לידה שלישית לאחר שבלידה השניה שלי היה לי ניתוח קיסרי עקב מצג עכוז. מכיוון שהדימומים שלי נימשכו מעבר לזמן של שלושה שבועות ניגשתי לרופאת נשים שמצאה שנישארה לי רזידואה ברחם. לדבריה זה יכול להיות חלק שיליה או קרומים. מיד שאלתי כיצד זה יתכן כי בחדר לידה נאמר לי שהשיליה ניבדקה ויצאה שלמה. היום הייתי באולטרסאונד דופלר ונאמר לי שמדובר בשארית ללא זרימת דם - מה זה אומר? בשבוע הבא ניקבע לי תור להיסטרוסקופיה במקום גרידה שהיתה אמורה להתקיים היום ,האם פרצדורה זו באמת עדיפה? האם יש סיכוי שהרזידואה תצא לבד או שאני חייבת לעבור פרוצדורה ניתוחית כדי להוציאה? האם ההיסטרוסקופיה יכולה ליצור לי בעיות פוריות בעתיד?
מחכה לתשובה
בברכה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן24/05/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)