מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה!חנה30/05/2010
שלום!
ילדתי בת מקסימה לפני 5 וחצי שבועות.
מאז הלידה אני סובלת נורא מטחורים ולפני שבוע גם נוספה לי פיסורה לכל העסק ה"נפלא" הזה...
רציתי לשאול האם מישהי התמודדה עם זה בעבר ואיך?
האם מישהי יכולה להמליץ מה לעשות עם הכאבים האיומים האלו??
כל פעם שאני סובלת מהם אני מתחילה לחוות מחדש את הלידה...
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה עזרה
עינת אהרן31/05/2010ראשית מזל טוב.
אוויי כאבי הטחורים של אחרי, מניחה שרוב משתתפות הפורום יוכלו להזדהות איתך, זוהי תופעה שכיחה מאוד וכואבת לא פחות.
קודם כל אם יש פיסורה את חייבת לדעתי להבדק ע"י רופא ולקחת ממנו מרשם למשחה שתקל עליך.
לגבי הטחורים, יש היום בשוק לא מעט משחות על בסיס טבעי שמקלות על התופעה בצורה משמעותית. את מוזמנת ליצור איתי קשר באופן אישי ואמליץ לך.
בינתיים חשוב מאוד מאוד מאוד לשתות הרבה מים!!!!!!! זה עוזר מאוד.
שתי תרופות סבתא מצוינות שאני מכירה הן קרח וכרוב. כן אני יודעת שזה נשמע לא משהו אבל שניהם מכווצים מאוד את הטחורים ומקלים משמעותית על הכאבים עד שהם נעלמים.
במידה ואת ממשיכה לסבול עוד כמה ימים, פני לרופא יש משחות מרשם שעוזרות.
חשוב לא פחות לשמור על הגיינה רצינית אחרי כל יציאה הייתי שוקלת מקלחת במקום ניגוב על מנת כמה שפחות לגרות את האזור הרגיש. חשוב לשמור על ניקיון עדין אך יסודי של אזור פי הטבעת.
יקירה תרגישי טוב לא יודעת כמה זה יעודד אותך אך אני מבטיחה שזה עובר!
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חנה01/06/2010דווקא מאוד מעודד!! :)
תודה רבה רבה!
למרות שהכאבים האלה הם ממש כמו לידה שניה, אין לי כח וחשק להבדק בכלל...
אני יודעת שאני מזניחה את עצמי אבל ממש לא בא לי...
אנסה את השיטות סבתא קודם, אם ימשיך אז כבר לא תהיה ברירה:)
תודה רבה על העצות!!!
(ובכלל תודה על היחס! אתן ממש מקסימות:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)