לבוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבוש
    סבטה
    01/06/2010

שלום אני הולדתי לפני שבוע ויום בן בשבוע 38 ויומיים ששקל 3 קילו עכשיו אני לא יודעת איך בדיוק להלביש אותו בגלל החום. אני מלבישה לו שתי שכבות ושמיכה חמה והחדר חם מאוד מה לעשות אני מלבישה אותו מספיק או להוריד שכבה אחת?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבוש

הוספת תגובה

• לבוש לתינוק

עינת אהרן
    04/06/2010

בוקר טוב ומזל טוב.
    נכול שצריך לעזור לתינוק בגיל ובמשקל של בנך לווסת את חום גופו אך לא לבשל אותו.....:)
    לידע כללי תינוק מתחיל ווסת את חום גופו באופן עצמאי סביב 4.5 קילו.
    חשוב שהחדר של התינוק יהיה מאוורר ונעים, אפשר לקרר עם מאוורר שלא מכוון ישירות על התינוק כי אני מניחה שבחום הזה כולכם תסבלו. במהלך היום אם החדר נעים לא חם ולא קר את יכולה להלביש בשכבה אחת טובה ומעל שמיכה לא עבה במיוחד כמו בחורף אלא שמיכה של עונת מעבר. בערב, לילה שאולי קצת יותר קריר את יכולה להלביש בשתי שכבות. אם התינוק עליך אז הוא מתחמם גם מחום גופך אל תשכחי....
    נסי להקשיב לתינוק שלך אם חם לו ולא נעים לו. אם השינה שלו לא טובה או להבדיל הוא נכנס לשינה עמוקה מידי ולא מצליח להתעורר מאוד יכול להיות שחם לו מידי ומשחק עם שכבות לבוש, שמיכות יאפשר לך להבחין מה נעים לו וטוב לו.
    קיץ נעים
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו