שוב שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב שלום
    דורית
    03/06/2010

שלום, כתבתי כאן לפני כמה שבועות..ילדתי את בני לפני חודש זוהי לידה שניה ויש לי בת בכורה בת ארבע. הפעם ילדתי בניתוח קיסרי לצערי, ולכן לקח לי יותר זמן להתאושש.
    אני מאד מבולבלת ומתוסכלת.ומוצאת שקשה לי להסתגל למצב החדש - ומי שסובלת מכך בעיקר היא בתי הבכורה. מדובר בילדה חכמה ורגישה מאד,והיא מרכז עולמי בארבע שנים האחרונות.והנה עכשיו הצטרף אח שלה, ואני מוצאת את עצמי חסרת סבלנות כלפיה,כל דבר שהיא עושה מעצבן אותי,ואני לא מבינה למה..היא ילדה טובה כל כך.
    אני מתעצבנת עליה (בד"כ ללא הצדקה..) ואחכ בוכה ומתייסרת.מצד אחד אני רוצה לבלות איתה ולהיות איתה כמו פעם,אני רוצה שהמבט שלה אליי יהיה כמו פעם..כי אני רואה בעיניים שלה (וגם בתגובות שלה) שהיא רואה אותי אחרת ושפחות טוב לה איתי..ומצד שני כשאני איתה אני כמו פקעת עצבים.אני לא מבינה את עצמי.ואני מאוכזבת ומתוסכלת.ככ ציפיתי להצטרפותו של ילד חדש למשפחה,(מצחיק שחששתי שלא אוכל לאהוב עוד מישהו כמו שאני אוהבת את בתי...) חשבתי שיהיה כיף ומרגש.אבל הכל ככ כואב ומסובך.ואני רוצה להיות שמחה.מאד מיואשת עכשיו.ועייפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב שלום

הוספת תגובה

• דורית שלום

עינת אהרן
    04/06/2010

שמחה שחזרת לפורום ואת משתפת שוב בקשיים הנורמליים שאת מתארת.
    אני קוראת אותך ומה שעולה לי לכתוב לך הוא שהציפיה שלך מעצמך שהכל יחזור להיות כפי שהיה לפני הלידה הראשונה הוא לא ראלי. הצטרפות של תינוק למשפחה הוא מורכב מהמון דברים ולא תמיד פשוט. אני חושבת עם זאת שלייסר את עצמך בינך לבין עצמך לא יתרום. אני ממליצה לך בחום ענק לקבל תמיכה לכל מה שאת עוברת. נסי למצוא קבוצה לאמהות ותינוקות באזור מגורייך, אני יותר מאשמח לעזור לך אם תספרי לי איפה את גרה. אם לא השתתפת בקבוצה שכזו עד היום את לא יכולה להאמין כמה תרומה יש לה בשיתוף בהבנה שאת לא לבד וכמה נשים בוודאי מרגישות דומה לך. בכלל היציאה מהבית פעם בשבוע באופן מסודר, נישנוש כייפי ועוד נשים זה בילוי בפני עצמו.
    אני כמובן חסידה גדולה של תמיכה של מלווה לאחר לידה שתוכל להיות לידך בביתך לשמוע, לדבר, לתמוך ולעזור לשחק שוב עם המגרות של החיים כך שתראי אותם בצבעים שנעימים לעייניך והאור יחזור עת עת לביתך.
    עדכי אותי.
    שבת שלום עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו