שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה
    עדי
    03/06/2010

שלום רב,
    בני בן חודש. הוא מצליח להרדם אך ורק כשהוא על הידיים. הוא מצליח להרדם יחסית בקלות עם מוצץ וכשהוא בתנוחה הנוחה לו על הידיים. הבעיה היא שברגע שאני מניחה אותו במיטה הוא מייד מתעורר ומתחיל לבכות. הדבר קורה גם ביום וגם בלילה. כשהוא מתעורר הוא לא מצליח להרדם באופן עצמאי ואז שוב אני מרדימה אותו על הידיים והדבר חוזר חלילה. האם זה אופייני לשלב גיל הזה? מה אני יכולה לעשות בעניין כדי לגרום לו לישון במיטה? אני פשוט יום שלם צריכה לשבת כשהוא ישן עלי.... אני לא צריכה לציין את מצב העייפות שלי והקושי בלתפקד בבית...לאחרונה זה גם בלילה דבר שלא מאפשר לי לישון... ביום אני אתחיל ללכת עם מנשא -אבל מה לעשות בלילה? תודה על העזרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה

הוספת תגובה

• שינה

עינת אהרן
    04/06/2010

עדי שלום ומזל-טוב,
    אני מניחה שרוב האמהות שחברות פה בפורום יוכלו להזדהות איתך ועם כל מילה שכתבת. כל מה שתארת נורמלי, שכיח ומתאים בול לגיל וליכולות של בנך.
    גיל חודש הוא עדין גיל של הסתגלות לחיים מחוץ לרחם, סוג של טרימסטר רביעי הנמשך ברצף אחרי שלושה טרימסטרים של הריון. לתינוק בשלב זה יש צורך בסיסי בתנועה, מגע וחום על מנת להרדם, להרגיש בטוח. עד לפני כמה שבועות הוא היה ברחם עטוף כל העת במים חמימים, בתנועה מתמדת ועם מינימום צרכים קיומים. את בוודאי זוכרת שברגע שהיית הולכת לישון או סוף סוף מוצאת רגע של נחת על הספה , זה בדיוק הרגע שהוא היה מתחיל לבעוט ולנוע ברחם. כך גם היום התנועתיות היא צורך!!!!
    אני מודעת לקושי ולעייפות הקשה והמצטברת. אני שמחה לשמוע שעלית כבר על הפטנט הגאוני של מנשא שאני מאמינה שתמצאי שהוא מאוד מקל במהלך היום ולגבי הלילות כמה דברים - את יכולה ברגע שהוא מתחיל להתעורר במיטה לגעת בו בטפיחות עדינות ולגרות לתזוזה עדינה של הגוף על מנת לייצר את התנועה. אם אתם משתמשים בעריסה אפשר להזיז אותה בעדינות על מנת לייצר תנועתיות. העצה הכי טובה שיש לי לתת לך היא לקבל את זה שמדובר בשלב נורמטיבי, הילד של ך כנראה קרא את כל הספרים האפשריים ומתאים את עצמו מבחינת התנהגות ויכולות....
    נסי להעזר בכמה עזרה שאת יכולה ביום ובלילה, משפחה, חברים, עזרה בתשלום על מנת לנסות לנוח כמה שיותר בשעה שמישהו אחר שומר עליו. אין כמו תמיכה ועזרה אחרי לידה כדי לעבור את השלב הלא פשוט הזה של התחלה בו גם את צריכה כמה שיותר מנוחה על מנת לתפקד ולהתאושש.
    שבת שלום
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו