כאב בזמן שיעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בזמן שיעול
    מעיין
    06/06/2010

אני שבועיים לאחר לידה. יש לי קרע ספונטיני אחד שכבר לא כואב במיוחד.

יחד עם זאת קשה לי מאוד להשתעל. השיעול מכאיב באיזור האגן בפי הטבעת בערך..

כמו כן, איזור הדגדגן והשפתיים מאוד רגישות ומידי פעם מבלי שום מאמץ מיוחד אני מרגישה דקיות וכאב באיזורים אלו.

אדגיש כי אני לא עושה שום פעילות גופנית או פעילות של נקיון הבית וכדומה.. רק מניקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בזמן שיעול

הוספת תגובה

• כאבים באגן

הילה שקד
    07/06/2010

הי רעות ,

קודם כל המון מזל טוב !!

בעניין הכאבים באגן - בדרך כלל לאחר הלידה ישנם כאבים באגן , חישבי מה עבר על האגן שלך , התינוק/ת שלך יצאה משם ולכן יש כאב לאחר מכן ...נשמע טבעי לחלוטין
    אך אם זאת אני ממליצה להבדק אצל רופא או להתייעץ עם רופא לגבי התחושות שאת מרגישה כמו הדקירות באזור הדגדגן והשפתיים .

ימים נפלאים
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ברצפת האגן

שחר
    09/06/2010

כדאי לבקש הפנייה מהרופא לפיזיותרפסטית של רצפת האגן, להערכת המצב, לבדיקה של השליטה בשרירים, הדרכה לחיזוק נכון שלהם וכו'. התורים מאד ארוכים אז הקדימי לבקש הפנייה. יש כמובן גם פרטיות. אשמח להמליץ אם תרצי.

באופן כללי, בכל שיעול, אפצ'י, קינוח אף, הרמת חפץ כבד/תינוק, וכל מאמץ אחר - יש לכווץ את שרירי רצפת האגן שניה לפני! כיווץ לפני ובמהלך השיעול ימנע מהלחץ התוך בטני לדחוף את רצפת האגן למטה, ובכך יישמור עליה מפני נזק מתמשך.

בהצלחה
    שחר בת אלמוג
    אמהות בכושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו