מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אחרי לידהחנה07/06/2010
מצטערת על הנושא החם אבל חייבת לפרוק...
היום אני ובעלי עשינו סקס פעם ראשונה אחרי הלידה.
מרגש? נחמד? משמח?
אולי אותו..
בשבילי זה היה כמו לידה שניה...
איזה כאבים!!!
ולא היו לי בכלל תפרים או קרעים בלידה..
הקטנה שלי נולדה 3100 ובאמת עשתה לי חיים קלים...
אני לא מאמינה שהיא יצאה משם ואני בסדר אבל כשאנחנו עושים סקס אני מתה מכאבים.
ואח"כ, בכלל... אני הולכת כמו ברווז שזה ממש מפדח שלא נדבר על זה שבכיתי אח"כ ודי ביאסתי את בעלי..
הוא ממש מקסים אגב.. היה נורא עדין וקשוב.. אבל עדיין הוא גבר.
נורא חיכיתי לזה כי ממש התגעגעתי אליו אבל עכשיו אני ממש מבואסת.
הוא אמר שניקח את זה לאט וניתן לגוף שלי זמן להחלים אבל אני ממש מרגישה כאילו חזרתי ליום אחרי הלידה ולא יודעת כמה זמן יקח לי להחלים..(אני 6 שבועות אחרי הלידה- בדיוק...)
אני יודעת שזה סוג של מעגל סגור- אני בלחץ אז אני מכווצת ומתייבשת ואז זה עוד יותר כואב אבל לא יודעת מה לעשות כדי לשפר את המצב...
בבקשה תעזרו לי- רעיון למשחה או משהו?!
או פשוט הרבה דמיון מודרך וסבלנות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אחרי לידה
עינת אהרן08/06/2010אין מה להצטער, אני תמיד שמחה שיש סנונית שמוכנה להעלות נושאים שלצערי פחות נשים מוכנות לדבר ולחשוף ואת בגילוי לב מאפשרת שיח על סקס.
כל מה שאת מתארת נשמע לי נורמלי. הן אם מדובר בפאן רגשי שמייצר כיווץ ויובש
= כאב, והן אם מדובר בכאב שנובע מאזור שזקוק לעוד זמן החלמה, הסיפור של כאב, חוסר נעימות, חוסר שביעות רצון מקיום יחסי מין לאחר לידה הוא שכיח.
יתכן שאזור איבר המין עדין לא החלים לגמרי מההריון והלידה ומשהו שם מייצר את הכאב שאת חשה. אני מזכירה שההמלצה הגורפת היא ללכת להיבדק אצל רופא נשים 6 שבועות לאחר הלידה. אז זהו בדיוק בדיוק הזמן בשבילך ללכת לבדיקה. אני ממליצה בחום לשתף את הרופא שלך בתחושות שאת מביאה לפורום ולבקש ממנו בדיקה מקיפה על מנת לוודא שהכל תקין.
יש בשוק מגוון חומרי סיכה אני ממליצה גם במקרה זה לא להשתמש בתכשירי מסוגים שונים לפני בדיקה של רופא הנשים שמאשר לך להתחיל להשתמש. אפשר להתייעץ איתו גם על התכשירים המומלצים בשוק.
ברשותך אעביר את שאלתך גם לפורום גניקולוגיה ואני בטוחה שתהינה להם תשובות יותר קונקטיות עבורך.
ציינת בסוף דמיון מודרך וסבלנות, נשמע לי מצויין. לנשום, להרגע, לעשות מה שנעים ונחמד לכם על מנת שתרגישי בטוחה מספיק לקראת הפעם הבאה.
נשמע שיש לך איש תומך, מבין וסבלני - אשרייך!
היי סבלנית וחומלת גם כלפי עצמך וכלפי גופך ונסי להקשיב למה שהוא והנפש שלך באמת מבקשים עכשיו.
רק טוב
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
עינת אהרן08/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן שקדים
אסנת11/06/2010חברה שלי שילדה לפני המליצה לי על שמן שקדים לסיכוך בסקס אחרי הלידה. שווה לנסות! (אני לא יודעת עדיין, אני חודש אחרי קיסרי ואין לי מושג אם כבר אפשר לנסות...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)