נשירת אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת אחרי לידה
    הדר
    08/06/2010

ילדתי לפני חצי שנה ולפני כשבועיים התחילה לי נשירת שיער מזעזעת!
    אני מתחילה לפחד מכך שזה לא מפסיק.
    יש לציין שאני מניקה באופן מלא.
    האם יש משהו טבעי שאפשר להיעזר בו או שפשוט תופעה זו תחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת אחרי לידה

הוספת תגובה

• נשירת שער אחרי לידה

עינת אהרן
    08/06/2010

הדר שלום,
    ראשית כפיים על ההנקה המלאה שאת עושה בהתמדה כבר 6 חודשים!!!!!!
    בימים אלו זה לא טריוויאלי שאמא תניק מלא תקופת זמן שכזו ואת עושה זאת במסירות. איזה מזל יש לתינוק שלך שאת אמא שלו.
    התופעה של נשירת שיער לידה היא נורמלית לחלוטין ומסתיימת בסופו של דבר אל תדאגי.
    לנשירה יש כמה גורמים בינהם שינויים הורמונלים, חילופי חומרים בגוף ועוד. לגוף שלנו לוקח כמה חודשים טובים לתאזן מחדש לאחר ההריון והלידה, וצריך תמיד לזכור שלכל אישה ולכל גוף הקצב שלו.
    יש כמובן מגוון מוצרים בשוק לנשירת שער. מטעמי פירסום אינני יכולה לתת המלצה מסוימת ואני חושבת שזה גם לא נחוץ כיוון שלכל אחת מתאים תכשיר מסוים ועד שלא מנסים לא יודעים. מה שלי טוב לא בהכרח טוב לך וכן הלאה. הכנסי לכל פארם והרוקח יוכל להמליץ לך על תכשיר כלשהו.
    אני בכל מקרה ממליצה בחום ואני רואה כל יום בשטח כמה זה קריטי, לבקש מרופא המשפחה שלך הפניה לבדיקות דם שיתנו תמונת מצב לגופך ועל מנת שתוודאי שהכל תקין והנשירה היא כתוצאה מתהליך טבעי שהגוף עובר ולא מחוסרים למינהם. לפעמים צריך ממש לדרוש את בדיקות הדם אך זה שווה לטעמי.
    רק טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו