מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות מחוץ לביתעדי15/06/2010
שלום,
בני בן 6 שבועות. גיליתי שזה בלתי אפשרי לצאת איתו לבד מחוץ לבית ללא עזרה של בעלי/ אמא שלי לקניון או לבית קפה, למשל. הוא לא נרדם כשהוא בעגלה. בזמן הליכה אם הוא לא רעב/ עייף אז אין שום בעיה. כשעומדים עם העגלה אם הוא רוצה לישון (מה שלרוב קורה . הוא לא משחק עם עצמו ליותר מ10 דקות) הוא בוכה ואפילו מתחיל לצרוח כשעובר זמן והוא לא נרדם. אז כמובן צריך להחזיק אותו על הידיים ולעזור לו להרדם. כשהוא נרדם רצוי שישאר על הידיים אחרת הוא מתעורר בעגלה. מצב כזה לא מאפשר ישיבה איתו בבית קפה או להסתובב איתו לבד בקניון. האם זה נורמלי? האם זה מאפיין תינוקות בשלב הזה? מה אמהות אחרות עושות? תמיד הולכות עם עוד מישהו ונמנעות ללכת לבתי קפה/מסעדה בשלב הזה עם התינוק? זהו ילד 1 שלי ואין לי מושג אם זה רק אצלי ככה או אצל כולן.....תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות מחוץ לבית
עינת אהרן17/06/2010עדי אני אומר קודם כל שהתינוק שלך מאוד מאוד מאוד נורמלי!!!!! כל מה שתארת הוא שכיח ונורמלי.
תינוקות בגיל של בנך לא בנויים לקניון, מסעדות וכדומה, הוא מאוד קטן עד לפני חודש וחצי היה אי שם במימי הרחם רגוע ושלו. הקניון מזמן ריחות, רעשים ואין ספור גירויים חדשים לא מוכרים שעלולים להלחיץ להפחיד או פשוט לגרום לאי שקט. הקטנצ'יק לא יודע שאמא רוצה לשבת לשתות קפה או סתם לטייל בין חנויות. הוא זקוק לתחושת החום שלך, לריח, למגע על מנת לבנות לעצמו סביבה בטוחה ומוגנת וזה מה שהוא מנסה לייצר לעצמו בקניון.
אני מציעה לך בימים שאת מרגישה שאת חייבת לצאת לקניון או לכל מקום אחר שימוש במנשא!!!!! המנשא מאפשר הרבה תנועתיות, קרבה אליך ומגע תמידי, כך גם תוכלי לטייל וגם לשבת והוא עליך כל הזמן.
ועוד מילה בגיל של בנך 10 דקות משחק עצמאי זה המון זמן וכל הכבוד לו. זה בכלל לא גיל של משחק אז אם הוא מאפשר זאת אשרייך. ומה אמהות אחרות עושות, כל אחת והתינוק שלה הפתרונות, הצרכים, הרצונות לאף אחת אין את הילד שלך המיוחד והמקסים אז אני ממליצה לנסות להיות קשובה למה שהתינוק שלך אומר ולהענות לצרכיו עד כמה שאפשר.
חופשת לידה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)