שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב
    שלו
    18/06/2010

יש לי תינוק בן שבועיים ואני רוצה לשאוב חלב בזמן שאני יוצאת מהבית וכל אל אצטרך לדאוג שאני צריכה להניק אותו גם בחוץ למשל בקניון רציתי לדעת כמה אני צריכה לשאוב לבקבוק וכמה זמן זה מחזיק מעמד בטמפרטורה שהיא לא מקרר לבילוי של שעתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

הוספת תגובה

• שאיבת חלב

עינת אהרן
    20/06/2010

שלומית שלום,
    אין לי נתונים על משקל תינוקך ושאר מדדים ולכן קשה לי מאוד להגיד לך כמה צריך לשאוב לו, אני ממליצה לך לנסות לשאוב כמה שיוצא ואת זה לקחת איתך ולראות כמה הוא אוכל. אגב את הבקבוקים הראשונים הייתי נותנת בבית ולא בחוץ על מנת שיכיר אותם והעל מנת שלא יצטרך להתמוד עם משהו זר וחדש במקום רועש, עם מראות וריחות חדשים. רצוי לעשות זאת בסביבה שהיא מוכרת ובטוחה לו.
    חלב אם יכול להישמר מחוץ למקרר אבל בחום של ארצנו הקטנטות אם את מסתובבת כדאי לך לרכוש ציידנית קטנה עם קרחונים לשיים את החלב שם. החום של המעבר מהבית לאוטו, בתוך האוטו וכו' עלול להזיק. כשהחלב שמור בצידנית הטמפ' נשארת קבועה ונעימה ואז לפחות שעתיים את יכולה להיות רגועה.
    אני לא יודעת אם מודעת לכך אך יש היום בשוק מה שנקרא "סינרי הנקה" שהאמא שמה עליה בזמן הנקה ואז לא רואים כלום, החזה מוסתר לגמרי והם מאוד נוחים. יש גם חולצות הנקה נוחות מאוד שמשמשות בדיוק לאמהות כמוך שמודעות ליתרונות העצומים של הנקה, לא רוצות לוותר אך צריכות לצאת לסידורים, אוורור וכו. שווה לך אולי לבדוק את כל אלו לפני שאת מתחילה עם כמויות, טמפ' וכו' שרק מסבכים יותר מאשר הנקה זמינה, בטמפ' הנכונה ובלי שון הכנות מיוחדות מראש שעלולות לגזול זמן.
    אגב כמעט בכל החנויות למוצרי תינוקות היום יש פינת הנקה שקטה ששם אמהות יוכלות להניק בשקט גם אם הן לא רוכשות ציוד. כדאי לך לעשות סיבוב ולבדוק כי שם את יכולה להרוויח את האינטימיות והשקט שמגיעים לכם בזמן הנקה.
    יום טוב
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו